Mistet installasjonsmedier for et CS3-program? Dersom du har kjøpt et butikklisensiert CS3-produkt, kan du laste ned installasjonsprogrammer. Eller benytte deg av et oppgraderingstilbud.

Nytt serienummer og installasjonsprogram kreves

Aldrende aktiveringsservere for Creative Suite 3-programmer (CS3) måtte avvikles. CS3-programmer bruker aktiveringsserverne for å verifisere en lisens.

Hva er alternativene?

Oppgi ditt nåværende CS3-serienummer for et av disse alternativene:

• Oppgrader til den nyeste og beste! Benytt deg av dette spesialtilbudet for å oppgradere til Creative Cloud. Få verdens beste kreative verktøy – inkludert mobile programmer, skybasert lagring og gratis oppdateringer – til en utrolig lav pris.
  • Få et nytt serienummer og installasjonsprogram Få et nytt serienummer og installasjonsprogram slik at du kan installere CS3-programmer igjen. Disse spesialversjonene krever ikke aktivering.

Logg på for å starte

Logg på eller opprett en Adobe-ID for å oppgradere eller motta et nytt serienummer og installasjonsprogram: