Feilmelding: RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT

Hvis du ser feilmeldingen «Feil med dette elementet» eller «RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT» når du åpner en bok i Adobe Digital Editions, versjon 4.5.7.181275 eller 4.5.7.181695, følger du fremgangsmåten i avsnittet Løsning.

Feilen oppstår når et sertifikat for Adobe Digital Edition utløper.

Hvis du har problemer med å aktivere Adobe Digital Editions på enhetene dine, ser du avsnittet Løsning.

Berørte versjoner av Adobe Digital Editions

Windows: 4.5.7.181275

Mac: 4.5.7.181275

iOS: 4.5.7.181695

Android: 4.5.7.181695

Løsning

Oppdater til en ny versjon av Adobe Digital Editions.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppdatere til en ny versjon.

Windows

1. Last ned oppdateringen fra nedlastingssiden til Adobe Digital Editions: https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.htmlwww.adobe.com/no/support/downloads.

2. Klikk på EXE-filen (.exe) for å installere programmet.

Mac

1. Last ned oppdateringen fra nedlastingssiden til Adobe Digital Editions: https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.htmlwww.adobe.com/no/support/downloads.

2. Klikk på DMG-filen (.dmg) for å installere programmet.

iOS

1. Avinstaller appen Adobe Digital Editions fra enheten.

2. Installer den oppdaterte versjonen av Adobe Digital Editions fra App Store.

Android

1. Avinstaller appen Adobe Digital Editions fra enheten.

2. Installer den oppdaterte versjonen av Adobe Digital Editions fra Play Store.

Etter installering

Etter at du har installert oppdateringene for de ulike enhetene, kontrollerer du følgende:

Windows

Oppdatert versjon: 4.5.7.182628

Mac

Oppdatert versjon: 4.5.7.182628

iOS

Oppdatert versjon: 4.5.7.182628

Android

Oppdatert versjon:  4.5.7.182628