Hvordan installerer jeg Adobe Digital Editions 4.0 på Mac OS 10.6 eller nyere?

Løsning

1. Gå til http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html Og velg Last ned Macintosh.

Nedlastingsside for Digital Editions
  2. Vent til nedlastingen er fullført. Du kan se status for nedlastingen i nedlastingsvinduet, avhengig av nettleseren du bruke.

Nedlastingsprosess for Digital Editions
  3. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på ADE_4.0_Installer.dmg for å montere de installerte filene. Safari-brukere finner nedlastingen i nedlastingsmappen.

Montere diskbildet.
  4. Når diskbildet er montert, dobbeltklikker du på Digital Editions 4.0 Installer.

Diskbildevindu
  5. Klikk på Fortsett for å fortsette med installasjonen når installasjonsprogrammet starter.

Første installasjonsskjerm
  6. Les lisensavtalen for programvaren. Klikk på Fortsett når du er klar til å fortsette.

Skjermen med lisensavtalen til programvaren
  7. Klikk på Godta for å godta lisensavtalen for programvaren.

Skjermen med lisensavtalen til programvaren
  8. Klikk Installer for å starte installasjonen.

Skjermen for installasjonstype
  9. Skriv inn administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det.

Forespørsel om administratorpassord
  10. Vent til installasjonen fullføres.

Installasjonsfremdrift
  11. Så snart installasjonen er ferdig, starter Adobe Digital Editions 4.0 automatisk.

Velkomstskjerm for Adobe Digital Editions

Du kan også åpne Adobe Digital Editions 4.0 fra programmappen.

Programmappen