Finn ut hvordan du laster ned og installerer Adobe Digital Editions på Windows 10, 8, 7 eller XP.

1. Gå til https://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions/download.html og velg Last ned Digital Edition 4.5.2 Windows (8,24MB).

2. Velg Lagre fil for å lagre installasjonsprogrammet og starte installasjon.

Dialogboks for filnedlasting

5. Gå gjennom lisensavtalen, velg avmerkingsrute og klikk på Neste.

Lisensavtale

6. Velg ønskede alternativer og klikk på Neste for å installere programvaren.

Skjermen for installasjonstilpasning
Skjermen for installasjonsfremdrift

8.Når installeringen er ferdig, klikker du på Lukk.

Skjermen for fullført installasjon

9. Velg Start > Alle programmer > Adobe Digital Editions for å starte programmet.

Startmeny-skjerm