Installer Adobe Digital Editions på Windows 10, 8, 7 og XP

Finn ut hvordan du laster ned og installerer Adobe Digital Editions på Windows 10, 8, 7 eller XP.

1. Gå til https://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions/download.html og velg Last ned Digital Edition 4.5.2 Windows (8,24MB).

2. Velg Lagre fil for å lagre installasjonsprogrammet og starte installasjon.

Dialogboks for filnedlasting

5. Gå gjennom lisensavtalen, velg avmerkingsrute og klikk på Neste.

6. Velg ønskede alternativer og klikk på Neste for å installere programvaren.

Skjermen for installasjonstilpasning

Skjermen for installasjonsfremdrift

8.Når installeringen er ferdig, klikker du på Lukk.

Skjermen for fullført installasjon

9. Velg Start > Alle programmer > Adobe Digital Editions for å starte programmet.

Startmeny-skjerm

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet