Last ned programvaren

Du kan installere Adobe Digital Editions 4.0 i Mac OS X ved å følge trinnene nedenfor:

1. Klikk Last ned-fanen. Nedlastinger-siden for Adobe Digital Editions vises.

2. Klikk på Last ned Digital Edition 4.0 Macintosh (18,7 MB)

ADE_4.0_Installer.dmg-filen lastes ned til datamaskinen.

Tekst for trinn
  3. Dobbeltklikk filen ADE_4.0_Installer.dmg fra datamaskinen for å starte installeringen.

4. Klikk på Fortsett for å starte installasjonen.

Klikk på Fortsett
  5. Velg målet for stasjonen hvor du vil installere Adobe Digital Editions.  Digital Editions installeres kun på harddisken hvor Mac OS er installert.  Når du har valgt målet, klikker du på Fortsett.

Velg mål
  6. Klikk Installer for å starte installasjonen.

Klikk på Installer
  7. Mac OS X ber deg om å godkjenne installasjonen. Angi brukernavn og passord for administratorkontoen for å godkjenne installasjonen.

Angi administrasjonsinformasjon
  8. Klikk på Lukk når installasjonen er fullført.

Klikk Lukk

Tilleggsinformasjon

Hvis du har problemer med installeringen, kan du se Kan ikke installere Adobe Digital Editions