Denne tabellen indikerer hvilke analysefunksjoner som støttes i hver plattform.

= støttes

= støttes ikke

= ikke fullstendig implementert eller delvis støtte

Hvis du vil ha en fullstendig liste over støttede funksjoner, kan du se DPS-støttet funksjonsliste.

Hvis du vil ha informasjon om analyse i DPS, kan du se DPS-analyse.

iOS Android Windows Webvisningsprogram
Livssyklushendelser1

Mobil2

5

App-installering

App-oppstart

App-lukking

Påbegynt kjøp av utgave

Gjennomført kjøp av utgave

Forhåndsvisning av utgave

Påbegynt nedlastning av utgave

Nedlastede utgaver

Feil med nedlasting av utgave som kan rettes

Nedlastingen av utgaven mislyktes

Nedlastingen av utgaven ble avbrutt

Sporingshjelp for nedlasting av utgaven

Innholdsvisning

3

Bla gjennom innhold

Annonsevisning

3

Redigeringsvisnig

3

Forhåndsvisninger av innhold

Forhåndsvisninger av innhold som ikke er gratis

Video start/stopp

Videovisninger

Fullførte videovisninger

Visninger av videosegment

Antall videovisninger

Lyd start/stopp

Overlegg start/stopp

4

6

Klikk på URL-adresse

Delt på sosiale medier

Push-varsel mottatt

Velg push

Nådd slutten på artikkelen

Feil med validering av nedlastet utgave

Lukking av innhold

Egendefinert hendelse (1–10)

1 Livssyklushendelser inkluderer appoppgradering, dager siden første gangs bruk, dager siden siste bruk, åpningstidspunkt, åpningsdag, dager siden forrige oppgradering, totalt antall dager i bruk, og antall dager siden siste åpning.

2 Mobilhendelser inkluderer enheter, enhetstype, enhetsnavn, operativsystem, operativsystemversjon, operatørnavn, skjermstørrelse, skjermhøyde og skjermbredde.

3 Aktivert i v32-utgaven.

4 Overlegg start/stopp støttes for video, lyd, lysbildefremvisninger, knapper, hyperkoblinger, webinnholdsoverlegg og rammer som kan rulles.

5 Mobilhendelser inkluderer enhetstype, produsent, operativsystem, operativsystemversjon, nettleser, størrelse, skjermhøyde og skjermbredde.

6 Overlegg start/stopp støttes for lyd, lysbildefremvisninger og knapper.