Alle med en gyldig Adobe ID kan logge på kontrollpanelet for Digital Publishing Suite (https://digitalpublishing.acrobat.com) og redigere folioer. Hvilke funksjoner du kan bruke, avhenger av Adobe-ID-en du bruker for å logge deg på.

DPS-kontrollpanel
DPS-kontrollpanelet viser ulike alternativer og tjenester, avhengig av hvilken kontotype som er pålogget.

Digital Publishing Suite-abonnementstyper

Digital Publishing Suiter er tilgjengelig i to versjoner: Enterprise og Professional.

Professional

Brukere med en Professional-konto kan bruke opprettelsesverktøyene og kontrollpanelverktøyene og -tjenestene til å opprette et ubegrenset antall egendefinerte visningsprogrammer.

Enterprise

Brukere med en Enterprise-konto har tilgang til de samme verktøyene og tjenestene som en bruker med en Professional-konto har tilgang til, og de kan i tillegg tilpasse brukergrensesnittet til visningsprogrammet og opprette egendefinerte rettighetsservere, interne programmer for virksomheten og mye mer.

Roller for Digital Publishing Suite

Når du abonnerer på Digital Publishing Suite, oppretter en Adobe-representant en hovedkonto. Du kan deretter bruke Account Administration-verktøyet til å tildele roller til ulike Adobe ID-er.

Administrasjonsrolle

En Administratorkonto brukes til å tilordne kontotyper.

Programrolle

En programrolle binder publiserte folioer til et spesifikt egendefinert visningsprogram for flere folioer. Hvis en utgiver for eksempel lager magasiner om utendørsidretter, må én Adobe ID opprettes for hvert visningsprogram, for eksempel "sykling@publisher.com" eller "fjellturer@publisher.com."

Unngå bruk av personnavn (for eksempel "olanordmann@publisher.com") for programrollen hvis du ikke har et eksisterende egendefinert visningsprogram bundet til denne personens Adobe-ID.

DPS App Builder-rolle

Bruk Adobe ID-en for DPS App Builder for å logge deg på DPS App Builder og opprette egendefinerte visningsprogrammer.