Viser du riktig artikkel?

Du finner mer om systemkravene for AEM Mobile i Systemkrav.

Legg merke til følgende systemkrav for Adobe Digital Publishing Suite:

InDesign

DPS App Builder for iOS

• Mac OSX 10.7 eller nyere

DPS-kontrollpanel og vertstjenester

• Microsoft Windows XP eller nyere som kjører Internet Explorer 7 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere, eller Chrome
  • Mac OS X 10.6 eller nyere som kjører Safari 5 eller nyere, Firefox 3.5 eller nyere, eller Chrome
  • Adobe Flash Player 10.0.22.87 eller nyere

Adobe Content Viewer for iOS og iOS-visningsprogrammer

• iOS-nettbrett eller -telefon som kjører iOS 7 eller nyere

Adobe Content Viewer for Android og Android-visningsprogrammer

• Android-nettbrett eller -telefon som kjører OS 4.0.3 eller nyere

Adobe Content Viewer for Windows og Windows-visningsprogrammer

• Windows-nettbrett eller -datamaskin som kjører Windows 8.1 eller Windows 10

Adobe Content Viewer for Desktop

• Mac OSX 10.7 eller nyere
  • AIR 2.x eller nyere

Adobe Content Viewer forInternett

• Støttede nettlesere omfatter Internet Explorer 9 eller nyere, Safari, Firefox og Chrome.
  • Internet Explorer 8 støttes delvis.

DPS Export for PowerPoint