Hvis du klikker på Folio Producer-koblingen på instrumentbordet (https://digitalpublishing.acrobat.com), vises Folio Producer. Du kan organisere og redigere folioer med Folio Producer-verktøyet. Hvis du logger på med en abonnementskonto, kan du publisere folioer. Folio Producer-verktøyet inneholder en organiseringsside som viser tilgjengelige folioer, og en redigeringsside som viser artiklene i en folio.

Tilgjengelige folioer vises i organiseringspanelet
Tilgjengelige folioer vises i organiseringspanelet

Merk:

Hvis du vil åpne Folio Producer Organizer direkte, velger du Folio Producer fra Folio Builder-panelmenyen.