Hvis du har et oppdatert DPS-abonnement med Adobe, kan du sende inn visningsprogrammer til programbutikker og publisere folioer, og kundene dine kan laste ned folioene som du publiserer. Hvis imidlertid kontoen din med Adobe blir utdatert, eller hvis du går tom for fullførelsesnedlastinger, kan tjenester bli begrenset eller avbrutt.

Adobe sender e-postmeldinger til administratorbrukeren for kontoen for å varsle deg når kontoen nærmer seg oppsigelsesdato eller når maksimalt antall nedlastingsfullførelser nærmer seg. Disse e-postmeldingene inneholder instruksjoner om hvordan du holder kontoen oppdatert. Hvis du mistenker at du ikke mottar disse e-postene, ta kontakt med Adobe-representanten. Kontaktinformasjon for Gold-støtte vises på DPS-kontrollpanelet.

Begrenset publisering og Foliofullføring

Rettighetene til foliopublisering kan bli begrenset, og kundene dine kan bli forhindret fra å laste ned folioer i følgende situasjoner:

• Hvis du ikke har fornyet Professional- eller Enterprise-abonnementet innen 30 dager før oppsigelsesdatoen for abonnementet.

• Hvis du har oversteget maksimalt antall kjøpte nedlastinger.

Hvis du har nedlastingsfullførelser tilgjengelige, men ikke fornyer abonnementet, kan kundene dine fortsette å laste ned folioer i 30 dager etter oppsigelsesdatoen. Tretti dager etter oppsigelsesdatoen forbeholder Adobe seg retten til å begrense kundenes nedlasting av folioer.

Når folionedlastinger er begrenset, blir alle gratis folioer, arkiverte gratis folioer eller folioer til salgs “midlertidig utilgjengelig”. En kunde som trykker Last ned- eller Kjøp-knappen, blir informert om at innholdet er utilgjengelig og blir bedt om å prøve på nytt senere.

Betalte abonnement innfris. Publiserte folioer som abonnenter ikke har lastet ned ennå, er tilgjengelige for abonnenter for nedlastning. Disse nedlastingene telles mot utgiverens konto.

Kunder har rett på folioer de har betalt for. En kunde som trykker Last ned-knappen for en arkivert folio til salgs, kan laste ned folioen. Disse nedlastingene telles mot utgiverens konto.

Avbrutt konto

Hvis du ikke har fornyet DPS-abonnementet, eller hvis du ikke har kjøpt en nedlastingspakke innen seksti dager før oppsigelsesdatoen, forbeholder Adobe seg retten til å fjerne innholdet ditt fra Distribution Service og nedgradere kontoen din. Alle visningsprogrammer for én utgave vil være tilgjengelige i programbutikken.

Oppdatere kontoen

Hvis du vil unngå en begrenset konto, hold abonnementet ditt oppdatert og kjøp flere pakker for nedlastingsfullførelse. Kontakt eventuelt Adobe-representanten.

Vise nedlastingstellinger

Du kan generere rapporter for å se nedlastingsdata fra Adobe Distribution Service. Hvis du logger deg på DPS-kontrollpanelet med en programkonto, kan du velge alternativet Fulfillment Report (Nedlastingsrapport) for å laste ned en CSV-fil med informasjon om fakturerbare nedlastinger fra Adobe Distribution Service for det aktuelle programmet. Hvis du logger deg på med en administratorkonto, kan du klikke på en kobling i kontrollpanelet for å få en rapport som viser nedlastingssaldoen for kontoen din. Administratorer kan laste ned en konsolidert rapport for å vise nedlastingsdata for alle publikasjoner er som er knyttet til kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Understanding Folio Download Counts (Forstå hvordan Folio-nedlastingene telles).