Før du begynner å opprette kreative digitale publikasjoner, må du installere de nødvendige verktøyene, få tak i og bruke den riktige Adobe ID-en og lære deg det grunnleggende.

Opplæringsvideo

Opplæringsvideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-prepare-to-successfully-design-and-publish-your-content-to-tablet-devices/">Gjøre deg klar til å utforme og publisere innholdet ditt på nettbrett</a> (på engelsk)
Colin Fleming

Beslektede artikler

Slik gjør du dette:

Gå hit:

Forstå arbeidsflyten for digital publisering

Oversikt over arbeidsflyt for digital publisering

Komme i gang med Digital Publishing Suite

Installere Folio Producer-verktøyene

Installere verktøy for digital publisering

Bruke en gyldig Adobe ID

Bruke Adobe ID-er til digital publisering

Installere Adobe Content Viewer på mobile enheter

Forhåndsvise folioer og artikler