Digital Publishing Suite-dashbordet har verktøyene DPS-abonnenter trenger for å publisere folioer og bygge egendefinerte visningsprogrammer. Bruk Folio Producer for å ferdigstille folioen og publisere den. Bruk DPS App Builder til å opprette et egendefinert visningsprogram for Apple App Store, Google Play Store eller Windows Store.

DPS-abonnenter kan publisere folioer og opprette egendefinerte visningsprogrammer. Hvis du ikke har et DPS-abonnement, kan du opprette folioer og vise dem i Adobe Content Viewer, men du kan ikke bygge en egendefinert app.

Opplæringsvideo

Opplæringsvideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-produce-content-to-prepare-to-publish-using-digital-publishing-suite/">Produsere innhold for å forberede publisering</a> (på engelsk)
Colin Fleming

Beslektede artikler

Slik gjør du dette:

Gå hit:

Konfigurere konto-ID-er for publisering (kun abonnement)

Account Administration-verktøy

Forstå de forskjellige typene visningsprogrammer

Ulike typer egendefinerte visningsprogrammer

Organisere, redigere og publisere folioer

Organiseringssiden i Folio Producer-verktøyet

Bygge artikler og redigere metadata

Folio Producer Editor

Opprette et egendefinert visningsprogram for å sende det til en butikk

DPS App Builder