Du kan velge mellom flere forskjellige måter hvis du vil selge det digitale innholdet gjennom programbutikker – fra engangssalg av et visningsprogram for én utgave til en løpende abonnementsmodell. Tilgjengelige alternativer varierer basert på hvilken utgave du har.

Du kan opprette og selge digitalt innhold via støttede markedsplasser som Apple App Store, Google Play Store og Windows Store.

Opplæringsvideo

Opplæringsvideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-selling-your-content/">Selge det digitale publiseringsinnholdet</a> (på engelsk)
Colin Fleming

Beslektede artikler

Slik gjør du dette:

Gå hit:

Forstå de forskjellige typene visningsprogrammer

Ulike typer egendefinerte visningsprogrammer

Opprette folioer for mobile enheter i forskjellige størrelser

Opprette dokumenter for flere enheter

Opprette foliogjengivelser

Opprette et egendefinert visningsprogram for å sende det til en butikk

DPS App Builder

Opprette et Enterprise-signert iPad-program kun til intern distribusjon

Opprette et Enterprise-signert iPad-visningsprogram

Tilby gratis innhold for å reklamere for salg og abonnement Metoder for å tilby gratis innhold