Sectigo

Sectigo-logo

Oversikt

Sectigo har hovedkontor i New Jersey, USA og har vært en eIDAS-sertifisert kvalifisert klareringstjenesteleverandør (QTSP) siden mai 2021.  Som global leverandør av digitale sertifikater og automatiserte CLM-løsninger (Certificate Lifecycle Management) tilbyr Sectigo et bredt utvalg av løsninger, inkludert avanserte og kvalifiserte elektroniske signaturer og forseglinger.

Ved å bruke den åpne standarden Cloud Signature Consortium, tilbyr Sectigo følgende signeringssertifikater som fungerer med Adobe Acrobat Sign-nettskysignaturer:

• Sectigo-dokumentsigneringssertifikater (AATL)

For underskrivere

Når du registrerer, fornyer og bruker Sectigo-signeringssertifikater, må du være oppmerksom på at du også kan bruke følgende merkevareapper og -tjenester:

Sectigo

Sectigo Certificate Manager er Sectigos plattform for administrasjon av sertifikatets livssyklus for administrasjon av offentlige og private digitale sertifikater.

For administratorer

Se gjennom Konfigurer skysignaturleverandører for mer informasjon om hvordan du best konfigurerer skysignaturer for bruk i organisasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet