Bruk tillegget Opprett PDF til enkelt å konvertere et Office 365-dokument til en PDF-fil av høy kvalitet og lagre PDF-filen til OneDrive eller laste den ned.

Støttede nettlesere: Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer 11

Installer tillegget Adobe Opprett PDF fra Office-butikken

1. Logg på med Office 365-kontoen på portal.office.com.

2. Velg Word, Excel eller PowerPoint fra listen over apper.

3. Opprett en ny eller åpne en eksisterende fil for redigering i en nettleser.

4. Gå til SETT INN-menyen og klikk på Office-tillegg.

Sett inn Office-tillegg
  5. I dialogboksen Office-tillegg klikker du på BUTIKK og søker etter "Opprett PDF" ved å bruke søkefeltet øverst til venstre. Du ser Opprett PDF-tillegget i søkeresultatene. Klikk på Legg til.

Opprett PDF-tillegg i Office-butikken for tillegg
  6. Tillegget er nå tilgjengelig på Hjem-båndet.

Konverter Word-, PowerPoint- eller Excel-filer på nettet til PDF-filer

1. Åpne filen for redigering i et støttet nettleser.

2. Klikk på Opprett PDF på Hjem-båndet.

Opprett PDF-tillegg på Hjem-båndet
  3. Opprett PDF-panelet vises til høyre. Klikk på Konverter.

Opprett PDF-panel

Merk: Feltet Legg til passordbeskyttelse fungerer ikke ennå. Når det blir funksjonelt, vil det hjelpe deg med å sikre PDF-filen med et passord.

4. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Adobe ID-en og -passordet.

Logg på-dialogboks
  5. Det vises en fremdriftslinje mens filen blir konvertert til PDF. Når konverteringen er fullført, ser du en bekreftelsesmelding med alternativer for å lagre PDF-filen til OneDrive eller laste den ned.

Konvertert til PDF
    • Lagre til OneDrive: Velg dette alternativet for å lagre PDF-filen til OneDrive-kontoen.
    • Lagre til Document Cloud: Velg dette alternativet hvis du vil lagre PDF-filen til Adobe Document Cloud-kontoen.
    • Last ned: Velg dette alternativet for å laste ned PDF-filen.

Merk: Hvis du vil endre noe i filen og generere PDF-filen på nytt, velger du Start på nytt.

6. Lukk Opprett PDF-panelet ved å klikke på kyss-knappen øverst til høyre.