Hvis eSign-tjenester er nytt for deg, vil dette opplæringsmaterialet gi deg en god innføring i alle de grunnleggende funksjonene og arbeidsflytene du trenger for å får dokumenter e-signert umiddelbart. Konfigurer brukerkontoen, finn ut mer om forskjellige metoder du kan bruke for å sende dokumenter til signering. og bli kjent med funksjonen for forhåndsutfylling.

Konfigurere brukerkontoen

Når du logger på eSign-tjenester for første gang, må du utføre noen får enkle trinn for å klargjøre brukerkontoen. I denne videoen vil du lære hvordan du bekrefter profilinformasjonen, velger signaturalternativet og konfigurerer personlige hendelser og varsler. Få mer informasjon her.

Klargjøre og sende dokumenter til signering

I denne videoen vil vi trinn for trinn gjennomgå den vanligste arbeidsflyten som brukes i eSign-tjenester. Du vil lære hvordan du laster opp et dokument, legger til skjemafelt og sender det til en mottaker til signering.

Få flere parter til å signere et dokument

Du kan også får flere parter, med separate e-postadresser, til å signere ett enkelt dokument, og du kan også velge rekkefølgen partene skal signere dokumentet i.

Video (1:32)

Få et dokument signert av et stort antall mottakere ved hjelp av Mega-signatur

Når du vil får ett enkelt dokument signert av et stort antall personer, kan du bruke Mega-signatur. Du legger til mottakernes e-postadresser, laster opp et dokument, legger til et signaturfelt og sender det. Hver mottaker mottar en separat kopi av dokumentet til signering.

I dette opplæringsmaterialet går vi gjennom de grunnleggende trinnene.

Bruke en CSV-fil for å importere signaturer til en Mega-signaturtransaksjon

Du kan importere et stort antall e-postadresser til Mega-signaturtransaksjonen ved å laste opp en CSV-fil. Få mer informasjon her.

Signere og sende et dokument med Bare jeg signerer

Hvis du vil signere et dokument selv og sende det, kan du bruke funksjonen Bare jeg signerer. Denne videoen viser hvordan du laster opp et dokument, signerer det og sender det i e-post til andre.

Behandle og spore dokumenter som sendes til signering

Finn ut hvordan du behandler og sporer statusen for et dokument som du har sendt til signering.

Signere avtaler

Finn ut hvordan du signerer en avtale.

Video (1:32)