Bruk Document Cloud (https://cloud.acrobat.com/) til å lagre, søke etter og vise filer i skyen. Når du lagrer filer i skyen, har du tilgang til dem fra nesten hvilken som helst enhet. Document Cloud-tjenestene er også integrert i Adobe Acrobat DC, Adobe Acrobat Reader DC og Adobe Acrobat-appen for mobile enheter.

1. Skriv inn Adobe-ID og passord, og klikk deretter Logg på.

2. Klikk kategorien Filer. Alle filer i acrobat.com, siste filer og sendte filer er tilgjengelige i kategorien.