Lær hvordan du avslutter abonnementet på PDF-tjenester i Acrobat eller Document Cloud, for eksempel Adobe PDF Pack, Adobe ExportPDF, Adobe Send for Signature og Adobe Send & Track.

Les Adobes abonnementsvilkår før du avslutter medlemskapet eller abonnementet. Kun kjøp som er gjort direkte på Adobe.com kan returneres til Adobe.

Slik avslutter du et medlemsskap/abonnement

Jeg har kjøpt det direkte fra Adobe

Hvis du har kjøpt Acrobat- eller Document Cloud-abonnementet direkte fra Adobe, kan du avslutte abonnementet når som helst.

1. Gå til http://adobe.com/go/account, og logg på med Adobe ID-en og passordet eller med en sosial mediekonto (Facebook eller Google).

Merk:

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte da du abonnerte deg.

2. Gå til Abonnementer, og klikk deretter på Administrer abonnement for abonnementet du vil avslutte.

Hvis Administrer abonnement ikke vises, kan du kontakte Adobe Kundestøtte for å avslutte abonnementet.

Administrer abonnement
  3. Gå til Abonnement og betaling og klikk på Avslutt abonnement.

Merk:

Ser du ikke knappen Avslutt abonnement? Kontakt Adobe Kundestøtte for å avslutte medlemsskapet.

Avslutt abonnement
  4. Velg grunnen til at du ønsker å avslutte abonnementet, og klikk deretter på Fortsett.

Begrunnelse for avslutningen
  5. På skjermen som åpnes, kan du velge om du vil beholde abonnementet, fortsette med avslutningen eller chatte med brukerstøtte.

Merk:

Hvis du trenger hjelp, kontakter du Adobe Kundestøtte. Du kan bli bedt om å logge på. Logg på med Adobe ID-en og passordet.

Kjøpt fra en forhandler (Amazon, iTunes, Best Buy osv.)

Hvis du har kjøpt medlemskapet eller abonnementet fra en annen forhandler enn Adobe, kontakter du den aktuelle forhandleren for å få hjelp.

Avslutte et teamabonnement

Hvis du vil avslutte et temabonnement, kontakter du Adobe Kundestøtte.

Avslutte et Enterprise-abonnement

Hvis du vil avslutte et Enterprise-medlemskap, kontakter du kontoadministratoren.

Hva skjer når jeg avslutter det?

Får jeg refusjon?

Årlig abonnement (betales månedlig)

Hvis du avslutter det innen 14 dager, får du full refusjon.

Hvis du avslutter etter 14 dager, fortsetter tjenesten fram til utgangen av den aktuelle månedens faktureringsperiode, og du blir belastet et gebyr for tidlig oppsigelse, som utgjør 50 % av den gjenstående kontraktsforpliktelsen. For det for eksempel gjenstår 5 måneder av kontrakten når du avslutter abonnementet, og du betaler $ 20 per måned, betaler du 50 % av den gjenstående balansen på $ 100, det vil si et gebyr for tidlig oppsigelse på $ 50.

Årlig abonnement (forhåndsbetalt)

Hvis du avslutter det innen 14 dager etter bestillingen, får du full refusjon. Hvis du avslutter abonnementet etter 14 dager, har du ikke krav på refusjon, og tjenesten fortsetter til utgangen av kontraktsperioden.

Månedlig abonnement

Hvis du avslutter det innen 14 dager etter bestillingen, får du full refusjon. Hvis du avslutter abonnementet etter 14 dager, har du ikke krav på refusjon, og tjenesten fortsetter til utgangen av den aktuelle månedens faktureringsperiode.

Merk:

Refusjon gjelder kun i 14 dager etter det opprinnelige kjøpet, ikke for påfølgende fornyelser.