Creative Cloud

Laste ned og installere

Laste ned og installere Creative Cloud-apper

Når du installerer din første app, installeres skrivebordsappen for Adobe Creative Cloud samtidig. Du bruker skrivebordsappen til å behandle fremtidige nedlastinger. Lær hvordan du laster ned og installerer:

Oppdatere Creative Cloud-apper

Lær hvordan du oppdaterer Creative Cloud-apper når du blir varslet om at en ny versjon er tilgjengelig.

Laste ned Creative Cloud-apper på en ny datamaskin

Finn ut hvordan du installerer, aktiverer og bruker Creative Cloud-apper på en ny datamaskin, selv om den forrige datamaskinen eller enheten din ikke er tilgjengelig lenger. Se Hvordan installerer jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin? for å finne ut hvordan du gjør det.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere din Adobe-app på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere den på en tredje maskin, må du først deaktivere den på en av de to andre maskinene. Se Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene mine på?.

Løse installasjonsproblemer

Løse vanlige påloggingsproblemer

Hvis du ønsker løsninger på vanlige påloggingsproblemer, ser du Feilsøke pålogging.

Stoppe Creative Cloud fra å gå tilbake til prøveversjonen

Lær hvordan du stopper Creative Cloud-apper som angir at du fortsatt er i prøveversjonen (eller at prøveversjonen er utløpt) selv om du allerede har kjøpt et Creative Cloud-abonnement. Se De kjøpte Creative Cloud-appene vises som prøveversjoner.

Rette opp nedlastings- og installasjonsfeil for Creative Cloud

Løse problemer som oppstår når du laster ned, installerer, oppdaterer eller åpner Creative Cloud-apper. Se Installasjonsfeilkoder og tilhørende løsninger.

Rette opp vanlige feil tilknyttet aktivering av Creative Cloud

Her finner du en oversikt over de vanligste aktiveringsfeilene for Creative Cloud og hvordan du løser dem. Se:

Bruke renseverktøyet i Creative Cloud til å løse installasjonsproblemer

Kjør renseverktøyet i Adobe CC for å løse problemer med installasjon av Creative Cloud. Se Bruke renseverktøyet i Creative Cloud til å løse installasjonsproblemer.

Løse vanlige feil

Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen

Prøv løsningene i Feilen «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen hvis du mottok noen av følgende feil mens du oppdaterte Creative Cloud-skrivebordsappen:

• «Kan ikke installere Creative Cloud-skrivebordsappen»
  • «Kan ikke oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen»
  • «Feilkode 1»
  • «Feilkode P1»
  • «Feilkode 50»
  • «Feilkode P50»
  • «Feilkode 1001»
  • «Feilkode 1002»

Feil: Adobe Creative Cloud, som kreves for å løse dette problemet, mangler eller er skadet

Creative Cloud logger meg av eller ber meg om å logge meg på gjentatte ganger

Feil: api-ms-win-crt-runtime-1-1-0.dll mangler

Én av følgende feil oppstår når du forsøker å installere eller starte en Creative Cloud-appe:

• Windows-oppdateringer fra Microsoft som kreves for å installere dette produktet er ikke tilgjengelig på denne datamaskinen. Installer påkrevde oppdateringer og prøv igjen.
  • Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

Manglende dll er installert med en Windows-oppdatering. Se Feil: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler for mer informasjon.

CC-skrivebordsappen åpnes ikke | Fremdriftshjulet roterer kontinuerlig

Har Creative Cloud-skrivebordsappen satt seg fast under lasting eller initialisering? Vises det roterende hjulet og en av disse meldingene:

• Lasting av programmet ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig.

Hvis du prøvde å gjenopprette det og fortsatt ser det roterende hjulet, kan du prøve løsningene i CC-skrivebordsappen åpnes ikke.

Andre nedlastingsalternativer

Laste ned Creative Cloud-apper

Hvis du får problemer med å installere Creative Cloud-apper ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammene direkte.

Laste ned eldre versjoner av Creative Cloud-apper

Hvis du har problemer med å installere Creative Cloud-apper ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammene direkte.

Laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen

siden til Creative Cloud-skrivebordsappen klikker du på knappen Last ned og følger instruksjonene på skjermen.

Se Laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen hvis du har problemer med å installere.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Photoshop CC

Systemkrav for Lightroom Classic CC

Systemkrav for Illustrator CC

Systemkrav for InDesign CC

Systemkrav for alle Creative Cloud-apper

De nyeste versjonene av Creative Cloud-appene støtter ikke eldre versjoner av Windows og Mac. Mer informasjon.

Document Cloud og Acrobat

Laste ned og installere (abonnement)

Laste ned og installere et Acrobat DC-abonnementet

Hvis du har kjøpt et Acrobat-abonnement, eller hvis du er medlem av Creative Cloud, følger du fremgangsmåten under for å laste ned og installere Acrobat DC på datamaskinen.

Installere Acrobat XI hvis avinstallert av Acrobat DC

Installer Acrobat XI på nytt og få svar på viktige pørsmål. Acrobat DC har avinstallert Acrobat XI | Hvordan får jeg tilbake Acrobat XI.

Laste ned og installere prøveversjonen av Adobe Acrobat Pro DC

Du kan laste ned skrivebordsprogrammet Adobe Acrobat Pro DC, og finne ut hvordan Acrobat Pro DC kan ta arbeidet ditt til neste nivå – med en kostnadsfri prøveversjon. Se Laste ned og installere prøveversjonen av Adobe Acrobat Pro DC.

Laste ned Acrobat DC på en ny datamaskin

Lær hvordan du installerer, aktiverer og bruker Acrobat DC på en ny datamaskin eller enhet, selv om den forrige datamaskinen eller enheten ikke lenger er tilgjengelig. Se Hvordan installerer jeg Acrobat DC på en ny datamaskin?

Laste ned og installere (uten abonnement)

Laste ned Acrobat DC | Uten abonnement

Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene for Acrobat DC (uten abonnement, basert på serienummer), kan du laste ned installasjonsprogrammet direkte.

Laste ned Acrobat 2017

Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene for Acrobat 2017, kan du laste ned installasjonsprogrammene direkte. Du må ha Acrobat 2017-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Laste ned tidligere versjon av Acrobat

Hvis du har kjøpt en tidligere versjon av Acrobat, men ikke lenger har installasjonsmediet, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammet direkte:

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

Løse vanlige påloggingsproblemer

Hvis du ønsker løsninger på vanlige påloggingsproblemer, ser du Feilsøke pålogging.

Feilsøke nedlastingsproblemer

Løse vanlige problemer med nettleseren, systemet og Internett-tilkoblingen. Slike problemer kan påvirke nedlastingen.

Aktivere og deaktivere Acrobat

Lær hvordan du kan aktivere og deaktivere Acrobat.

Installere Acrobat XI hvis avinstallert av Acrobat DC

Har du utilsiktet avinstallert Acrobat 11 etter at du har installert en prøveversjon av Acrobat DC? Lær hvordan du kan installere Acrobat 11 på nytt.

Gjør Acrobat eller Reader som standardeier av PDF-filer i Windows 10.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Adobe Document Cloud

Systemkrav for Adobe Reader DC

Photoshop Elements | Premiere Elements

Laste ned og installere

Installere Photoshop Elements

Hvis du har produktesken, kan du installere programvaren fra DVD-en. Du kan også laste ned Photoshop Elements fra Adobes webområde og deretter installere det. Se Installere Photoshop Elements for mer informasjon.

Installere Adobe Premiere Elements

Hvis du har produktesken, kan du installere programvaren fra DVD-en. Du kan også laste ned Adobe Premiere Elements fra Adobes webområde og deretter installere det. Se Installere Adobe Premiere Elements for mer informasjon.

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Løse inn et forhåndsbetalt kort

Se Hjelp med innløsningskoder for å lære hvordan du løser inn Adobe-kjøpet og konverterer en innløsningskode til et serienummer.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Løse vanlige problemer og feil

(Windows) Feilsøke installasjon| Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installasjonsproblemer for Photoshop Elements og Premiere Elements på Windows.

(MacOS) Feilsøke installasjon| Photoshop Elements, Premiere Elements

Løs installasjonsproblemer for Photoshop Elements og Premiere Elements på Mac OS.

Photoshop Elements og Premiere Elements starter ikke | Windows 10

Noen ganger kan Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Elements Organizer ikke kjøres på datamaskiner som er oppgradert til Windows 10. Programmene krasjer når du prøver å starte dem. Se Oppstartproblemer i Windows 10 for å løse dette problemet.

Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Andre nedlastingsalternativer

Laste ned Photoshop Elements

Hvis du ikke lenger har installasjonsmediet for Photoshop Elements, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammet direkte:

Laste ned Adobe Premiere Elements

Hvis du ikke lenger har installasjonsmediet for Adobe Premiere Elements, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammet direkte:

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Photoshop Elements

Systemkrav for Adobe Premiere Elements

Creative Suite og Lightroom

Laste ned og installere

Laste ned og installere Lightroom

Lightroom 6 (enkeltapp) Hvis du kjøpte Lightroom 6 som et lisensiert produkt for en enkeltapp (uten et Creative Cloud-abonnement), kan du laste ned og installere Lightroom 6 på den stasjonære datamaskinen din.

Lightroom 5 og tidligere versjoner  Hvis du har kjøpt Adobe Photoshop Lightroom 5 eller tidligere og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du laste ned installasjonsprogrammene fra Internett.

Laste ned Creative Suite-produkter

Creative Suite 6 Hvis du har kjøpt et butikklisensiert CS6-produkt, og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du laste ned installasjonsprogrammene for CS6 fra Internett.

Creative Suite 5.5  Hvis du har kjøpt et butikklisensiert CS5.5-produkt, og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du laste ned installasjonsprogrammene for CS5.5 fra Internett.

Creative Suite 5 Hvis du har kjøpt et butikklisensiert CS5-produkt, og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du laste ned installasjonsprogrammene for CS5 fra Internett.

Creative Suite 4 og tidligere Se Andre nedlastinger for å laste ned tidligere versjoner av Creative Suite.

Finne serienummeret ditt

Finn raskt produktets serienummer, slik at du kan installere programmet på nytt eller oppgradere det. Se Finne serienummeret ditt.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene på?

Du kan installere produktet på opptil to datamaskiner. Hvis du vil overføre produktet til en ny datamaskin, velger du Hjelp > Logg av i produktet fra en datamaskin som har en aktiv lisens. Du kan deretter installere produktet på den nye datamaskinen.

Installere Acrobat X, CS5.5 og tidligere etter nedlasting

Du kan starte installasjonsprogrammet manuelthvis det ikke starter automatisk når nedlastingen er fullført.

Løse vanlige problemer og feil

Feilsøke problemer med nedlasting av Creative Suite

Løse vanlige problemer med nettleseren, systemet og Internett-tilkoblingen. Slike problemer kan påvirke nedlastingen.

Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Installasjonsfeil med avslutningskode 6 eller 7

Hvis du mottar en avslutningskode 6 eller 7 når du installerer et Creative Suite-program (CS5, CS5.5, CS6), kan du prøve løsningene i Installasjonsfeil med avslutningskode 6 eller 7 | CS.

Oppgraderingsfeil: «Dette serienummeret gjelder ikke for et kvalifisert produkt»

Har du problemer med å finne serienummeret ved oppgradering? Prøv løsningene i Oppgraderingsfeil: «Dette serienummeret gjelder ikke for et kvalifisert produkt».

Fjerne den avviklede Adobe Download Assistant

Adobe Download Assistant (ADA) som tidligere ble brukt til å administrere nedlasting av Adobe-prøveprogrammer, er avviklet.  Nedenfor finner du informasjon om hvordan du fjerner Adobe Download Assistant.

Sjekke systemkrav

Systemkrav for Lightroom

Systemkrav for Creative Suite

Gratisverktøy

Flash Player

Laste ned og installere Flash Player

Adobe Flash Player – nedlasting.

Kontroller at Flash Player er installert

Se Hjelp for Flash Player for å kontrollere om Flash Player allerede er installert på systemet.

Løse vanlige problemer med Flash Player

Løse problemer med installasjon av Flash Player

Windows 7 og tidligereFølg denne trinnvise veiledningen for å feilsøke installasjonsproblemer med Adobe Flash Player på Windows 7 og tidligere versjoner.

Mac OS Følg denne trinnvise veiledningen for å feilsøke installasjonsproblemer med Adobe Flash Player på Mac OS.

Aktivere Flash Player i nettleseren

Internet Explorer Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Internet Explorer.

Opera Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Opera.

Safari Lær hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Safari.

Acrobat Reader

Laste ned og installere Acrobat Reader DC

Last ned og installer Adobe Acrobat Reader DC.

Laste ned og installere eldre versjoner av Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader – nedlasting for alle versjoner

(Windows) Feilsøke installasjon av Reader

Hvis du hadde problemer med å laste ned eller installere Acrobat Reader, kan du se Feilsøke installasjon av Acrobat Reader | Windows.

(MacOS) Feilsøke installasjon av Reader

Hvis du hadde problemer med å laste ned eller installere Acrobat Reader på Mac, kan du se Feilsøke nedlasting og installasjon av Acrobat Reader på Mac OS.

AIR

Laste ned og installere Adobe AIR

Laste ned og installere Adobe AIR SDK

Last ned Adobe® AIR® SDK og Compiler og få et konsekvent og fleksibelt utviklingsmiljø for levering av programmer og spill utenom nettleseren på tvers av enheter og plattformer (Windows, Mac, iOS, Android).

(Windows) Feilsøke installasjon av AIR

Følg trinnene for å feilsøke installasjons- og nedlastingsproblemer knyttet til Adobe AIR SDK på Windows-operativsystemer.

(MacOS) Feilsøke installasjon av AIR

Følg trinnene for å feilsøke installasjons- og nedlastingsproblemer knyttet til Adobe AIR SDK på Mac-operativsystemer.

Digital Editions

Laste ned og installere Digital Editions

Last ned Adobe Digital Editions.

Autorisere og deautorisere Adobe Digital Editions

Lær hvordan du kan autorisere og deautorisere Adobe Digital Editions.

Overføre en e-bok til et lesebrett i Adobe Digital Editions

Følg trinnene for å overføre en e-bok i Adobe Digital Editions til din e-bok- eller lesebrettenhet.

Komme i gang med Adobe Digital Editions

Lær hvordan du installerer og bruker Adobe Digital Editions. Finn ut hvordan du autoriserer og deautoriserer Adobe Digital Editions, les e-bøker ved hjelp av Adobe Digital Editions, og overfør e-bøker mellom flere enheter.

Finne svar på vanlige spørsmål

Finn svar på Vanlige spørsmål om Digital Editions.

Shockwave Player

Laste ned og installere Shockwave Player

Last ned Shockwave Player.

Finne svar på vanlige spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om Shockwave Player.

(Windows) Feilsøke installasjon av Shockwave Player

Følg trinnene for å feilsøke installasjonsproblemer knyttet til Shockwave Player på Windows-operativsystemer.

(MacOS) Feilsøke installasjon av Shockwave Player

Følg trinnene for å feilsøke installasjonsproblemer knyttet til Shockwave Player på Mac-operativsystemer.