Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene for Acrobat XI eller Acrobat X, kan du laste ned en kopi av installasjonsprogrammene fra denne siden.

Acrobat XI

Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: Hvis du vil finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logger du på Adobe ID-kontoen. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat XI Pro-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (501 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Last ned (580 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat XI Standard-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (392 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Acrobat X

Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: Hvis du vil finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logger du på Adobe ID-kontoen. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat X Pro installasjonsprogram

Språk For Windows Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Last ned (465 MB)
Last ned (472 MB)
Japansk Last ned (454 MB)
Last ned  (472 MB)

Spansk

Italiensk

Nederlandsk

Brasiliansk portugisisk

Last ned (572 MB)
Last ned  (479 MB)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Last ned (570 MB) Last ned (478 MB)

Acrobat X Standard-installasjonsprogram

Språk For Windows Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Last ned  (320 MB) Ikke tilgjengelig
Japansk Last ned  (317 MB) Ikke tilgjengelig

Spansk

Italiensk

Nederlandsk

Brasiliansk portugisisk

Last ned  (325 MB) Ikke tilgjengelig

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Last ned  (324 MB) Ikke tilgjengelig