Reinstaller Acrobat XI og få svar på nøkkelspørsmål.

Merk:

Dette problemet er løst i Acrobat DC-utgivelsen 13. oktober 2015. Under installeringen av Acrobat DC har du nå mulighet til å velge om du vil beholde eller fjerne tidligere versjoner (XI eller X) av Acrobat.

Hva er Acrobat DC?

Acrobat DC er den siste versjonen av Acrobat. I tillegg til nye funksjoner og strømlinjeformet grensesnitt, inkluderer abonnementet på Acrobat DC mobilapper og nettjenester. Noen fordeler ved å oppgradere til Acrobat Pro DC:

• Opprett, eksporter, signer og gjennomgå PDF-filer ved å bruke Acrobat DC-mobilapper.
  • Få tilgang til PDF-filene dine fra skrivebord, mobilenhet eller nettleser.
  • Fiks bilder av dokumenter automatisk, med beskjæring og perspektivkorrigering.
  • Stavekontroll av PDF-filer.
  • Få signaturer fra andre, spor svar og arkiver signerte dokumenter.

Du finner mer informasjon i sammendrag om nye funksjoner.

Blir jeg belastet for Acrobat DC?

Hvis du har Creative Cloud-abonnement som inkluderer Acrobat Pro, eller du abonnerer på Acrobat XI Pro, får du automatisk en kostnadsfri oppdatering på Acrobat Pro DC. I tillegg inkluderer Acrobat Pro DC mobilapper and elektroniske tjenester uten ekstra kostnader, slik at du kan jobbe med PDF-filer hvor som helst.

Kan jeg installere både Acrobat DC og Acrobat XI?

Ja, det kan du. Under installeringen av Acrobat DC, gir Creative Cloud-skrivebordsprogrammet deg mulighet til å velge om du vil fjerne eller beholde forrige versjon av Acrobat. Alternativet Fjern gamle versjoner er valgt som standard. Hvis du vil installere Acrobat DC uten å fjerne forrige versjon av Acrobat, fjerner du haken i avmerkingsboksen.

Reinstaller Acrobat XI

Hvis du installerte Acrobat Pro DC, og Acrobat XI er avinstallert, følger du fremgangsmåten nedenfor for å installere Acrobat XI Pro på nytt.

Trinn 1: Avinstaller Acrobat DC

Åpne skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, klikk på Åpne -knappen ved siden av Acrobat DC, og klikk på Avinstaller.

Trinn 2: Last ned og installer Acrobat XI

Last ned forrige versjon av Acrobat-installeringsprogrammet fra siden Last ned Acrobat-produkter, dobbeltklikk på den nedlastede filen og følg instruksjonene på skjermen.