Følg denne fremgangsmåten for å løse problemer med å laste ned og installere Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Kontroller Internett-tilkoblingen.

Creative Cloud-skrivebordsappen krever Internett-tilkobling for å laste ned og oppdatere apper. Kontroller at du kan koble til Internett, koble fra og koble til på nytt.

2. Start systemet i sikkermodus med nettverk

Start systemet i sikkermodus med nettverk, og prøv deretter å laste ned Creative Cloud-appen.

3. Identifiser eventuelle installasjonskonflikter.

• Hvis du har en brannmur, kan det forstyrre installasjonen. Kontakt administrator for å få hjelp med å deaktivere den midlertidig for å installere Creative Cloud-apper.
    • Av og til kan antivirusprogramvare forstyrre nedlastingen. Se dokumentasjonen for antivirusprogrammet for å finne ut hvordan du deaktiverer virussøk midlertidig.
  4. Prøv en annen nedlastingskobling.

Hvis ingen av løsningene ovenfor løser problemet, kan du prøve å laste ned programmet direkte. Du må logg på med Adobe ID-en og passordet ditt øverst til høyre i nettleseren.

Creative Cloud-skrivebordsappen er svært viktig når du jobber med Adobe-apper. Hvis du har problemer med å installere appene fordi dette programmet er skadet, må du avinstallere programmet og installere det på nytt for å løse problemet.

Windows

1. Last ned ZIP-filen med det kjørbare avinstallasjonsprogrammet (.exe).

2. Pakk ut Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Start det kjørbare installasjonsprogrammet Creative Cloud Uninstaller.exe

4. Installasjonsprogrammet ber deg om å bekrefte at du vil avinstallere Creative Cloud-skrivebordsappen. Les meldingen og klikk på Avinstaller.

5. Avinstallasjonsprogrammet fjerner programmet fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Klikk på Lukk.

6. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt.

Laste ned og installere Adobe Creative Cloud-appene hvis du har spørsmål om nedlastings- og installasjonsprosessen.

Mac

1. Last ned ZIP-filen og monter DMG-filen.

2. Du vil eventuelt se en advarsel mot å åpne avinstallasjonsprogrammet fra den installerte DMG-filen, avhengig av sikkerhetsinnstillingene. Klikk på Åpne for å fortsette.

3. Installasjonsprogrammet ber deg om å bekrefte at du vil avinstallere Creative Cloud-skrivebordsappen. Les meldingen og klikk på Avinstaller.

4. Avinstallasjonsprogrammet fjerner programmet fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Klikk på Lukk.

5. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt.

Laste ned og installere Adobe Creative Cloud-appene hvis du har spørsmål om nedlastings- og installasjonsprosessen.

Fungerer det likevel ikke?

Dobbeltklikk for å kontroller at problemet ditt ikke er relatert til systemkravene. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være relatert til konfigurasjon av ruteren, brannmurer eller proxyer, eller andre avanserte tilkoblingsproblemer.

Kontakt oss for assistanse.