Bruk nedlastingskoblingene i tabellene nedenfor hvis du strever med å laste ned eldre versjoner av appene eller ikke finner versjonen du trenger.

Merk:

Trenger du hjelp med å laste ned den nyeste versjonen av en app? Lær hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-apper med disse praktiske veiledningene.

Apper fra 2017

Apper fra 2015

Produkt Windows Mac OS
Illustrator CC (2015.3) Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Lightroom 6 Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)

Installasjon sinstruksjoner

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene i tabellen ovenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

2. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å trekke ut innholdet.

3. Gjør ett av følgende for å starte installeringen:

Windows: Dobbeltklikk på Setup.exe fra den utpakkede mappen.

Mac OS: Dobbeltklikk på Installer fra den utpakkede mappen.

4. Logg på med Adobe ID og passord, eller med en av dine sosiale mediekontoer (Facebook eller Google).

5. Installasjonen av programmet starter. Du kan se fremdriften til installasjonen.

Gratulerer! Programmet ditt er installert og starter automatisk.

Merk:

Hvis du får en feilmelding under installasjon av appen, se Feilsøk nedlastings- og installeringsfeil for feilsøkingstrinn.