Vi tilbyr installasjonsprogrammer for de aktive applikasjonene våre samt forrige større versjon av hver applikasjon.

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler applikasjoner på Admin Console

Creative Cloud

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Creative Cloud                   2021 Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner
2020 Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Ser du etter Creative Suite-applikasjoner? Hvis du har registrert din Creative Suite 5-, 5.5- eller 6-applikasjon eller kjøpt den fra Adobe, kan du laste den ned fra kontoen din. Vi tilbyr ikke lenger installasjonsprogram for Creative Suite 2, 3 eller 4. Finn ut mer.

Acrobat

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner* Detaljer om nedlasting
Acrobat Pro & Standard DC   20 (abonnement)  Laste ned og installere Acrobat DC | Abonnement
20 (ikke-abonnement)  Hjelp med nedlasting og installasjon av Acrobat
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Laste ned Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Laste ned Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader DC 20 Laste ned Acrobat Reader DC

* Vi tilbyr installasjonsprogrammer for bare de nåværende versjonene av Acrobat for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Photoshop Elements         2021 Installere Adobe Photoshop Elements
2020 Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2021, 2020
Adobe Premiere Elements 2021 Installere Adobe Premiere Elements
2020 Last ned Adobe Premiere Elements | 2021, 2020

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Captivate 2019  Kom i gang med Adobe Captivate (versjon 2019)
2017  Last ned Adobe Captivate (versjon 2017)
Adobe FrameMaker Sommerversjon 2020
Kom i gang med Adobe FrameMaker
2019 Last ned Adobe FrameMaker (versjon 2019)
Adobe Presenter 11  Kom i gang med Adobe Presenter
10 Laste ned Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express
2017
Kom i gang med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Sommerversjon 2020
Kom i gang med Adobe RoboHelp
2019 Last ned Adobe RoboHelp (versjon 2019)

Andre applikasjoner

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe ColdFusion                   2018  Kom i gang med Adobe ColdFusion
2016 Last ned ColdFusion
Adobe Connect 11  Kom i gang med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Last ned Adobe Digital Editions 4.5.10

Leter du etter Flash Player? Vi støtter ikke lenger Flash Player. Finn ut mer.

Ser du ikke versjonen eller produktet?

Abonnementsapplikasjoner: Adobe tilbyr installasjonsprogrammer bare for gjeldende applikasjoner og den forrige hovedversjonen av hver applikasjon. For mer informasjon, se Adobes retningslinjer for programvarestøtte.

Applikasjoner uten abonnement: Hvis kontoen din fortsatt er aktiv og du har kjøpt applikasjonen direkte fra Adobe eller har registrert den, er det mulig du kan laste den ned fra kontoen din.