Bruk dette dokumentet når du skal feilsøke lisensieringsfeil i Creative Cloud 2019.

Feil tall og beskrivelser

Velg et feilnummer for detaljer

Nettverksfeil

Feil Beskrivelse Slik feilsøker du
102

Appen kan ikke koble til Adobe-serverne for å bekrefte lisensinformasjonen.

• Kontroller nettverkstilkoblingen
  • Hvis du er en Enterprise-bruker, kontakter du derimot IT-administratoren for å se etter problemer med brannmur, DNS-server eller omdirigering av vertsfil.
106 Appen forsøkte å koble til Adobe-serverne, men ble tidsavbrutt.
  Vi kan ikke bekrefte abonnementsstatusen Hvis du er i frakoblet modus, forhindrer du at systemklokken synkroniseres med Internett-tiden.

Sertifikat- eller legitimasjonsfeil

Feil

Beskrivelse Slik feilsøker du
201

Appen kunne ikke laste ned profilen eller lisensdataene dine.

• Start appen på nytt.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen med en annen konto.
202 Adobe-utstedte sertifikater må være lastet ned på datamaskinen din for at Adobe-appene skal kunne kjøre. Denne feilen oppstår når disse sertifikatene mangler eller er ugyldige.
Slett sertifikater som starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content:
203 Appen kan ikke lese bruker- og lisensinformasjonen som mottas fra Adobe-serverne.
  • Start appen på nytt.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen med en annen konto.
  • Slett ellers sertifikater som starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content. Hvis du bruker en macOS-datamaskin, bruker du Nøkkelringtilgang Hvis du har en Windows-datamaskin, bruker du Sertifikatbehandling.
204 Appen får ikke et gyldig svar fra Adobe-serverne.
  • Start appen på nytt.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen.
  • Hvis ikke, velger du Logg av og logger på appen igjen med en annen konto.
205 Appen kan ikke lagre profil- og lisensinformasjonen din på et sikket lager (nøkkelring i macOS og Legitimasjonsbehandling i Windows) på datamaskinen.

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

206 Appen har probemer med å lese autentiseringsrelatert informasjon fra Nøkkelringstilgang (macOS) eller Legitimasjonsbehandling (Windows).

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

207

Appen kan ikke lese bruker- og lisensinformasjonen på datamaskinen.

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

208 Bruker- og lisensinformasjonen på datamaskinen er skadet.
  • Logg av og logg på appen igjen.
209 Appen kan ikke slette bruker- og lisensinformasjon på datamaskinen din.
  • Logg av og logg på appen igjen.
  • Hvis ikke:

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

Feil Beskrivelse Slik feilsøker du
210 Appen kan ikke lagre eller hente bruker- eller lisensdata på/fra Nøkkelringstilgang eller Legitimasjonsbehandling.
  • Logg av og logg på appen igjen.
  • Hvis ikke:

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

211 Bruker- eller lisensdataene som er lagret i Nøkkelringstilgang eller Legitimasjonsbehandling ser ut til å være ugyldige.
Slett sertifikater som starter med Adobe-bruker og Adobe-app:
212 Bruker- eller lisensdataene som er lagret i Nøkkelringstilgang eller Legitimasjonsbehandling ser ut til å være ugyldige.

Slett sertifikater som starter med Adobe-bruker og Adobe-app:

213 Bruker- eller lisensdataene som er lagret i Nøkkelringstilgang eller Legitimasjonsbehandling ser ut til å være ugyldige.

Slett sertifikater som starter med Adobe-bruker og Adobe-app:

214

Appen kan ikke koble til Adobe-serverne og godkjenne brukere.

ELLER

Appen har kjørt lenge.

• Logg av og logg på appen igjen.
  • Hvis ikke, logger du på en annen konto.
  • Hvis ikke:

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

215 Appen kan ikke lagre lisensinformasjonene på datamaskinen.

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

216 En ugyldig pakke av appen er installert på datamaskinen.
  • Start appen på nytt.
  • Hvis ikke, må du av installere appen og installere den på nytt.
217 Det har oppstått et problem ved tilkobling til Adobe-serverne.
  • Start appen på nytt.
219 Appen kan ikke lagre data til Nøkkelring eller Legitimasjonsbehandling.

Hvis du bruker en macOS-datamaskin:

Hvis du bruker en Windows-datamaskin:

Feil Beskrivelse Slik feilsøker du
220

Appen har kjørt lenge på datamaskinen og appøkten er utløpt.

Eller

Du har logget av denne datamaskinen eksternt fra aktiveringsdialogen.

• Start appen på nytt.
  • Hvis ikke, venter du i 5–10 minutter til appen gjenopprettes.