• Selv om du fortsatt kan kjøpe og bruke Lightroom 6 med en evigvarende lisens, tilbyr ikke Adobe lenger oppdateringer for programvaren. Vurder å oppgradere til Abonnementsplan for Creative Cloud Photography for å få de nyeste oppdateringene i Lightroom Classic CC og den helt nye Lightroom CC. Dermed kan du være sikker på at programvaren fungerer med råfiler fra de nyeste kameraene.
  • På grunn av en API-atferdsendring som ble introdusert av Facebook, vil Facebook-utgivelsestjenesten ikke lenger fungere i Lightroom 6 med permanent lisens. Se denne tekniske merknaden for flere detaljer.

Dersom du har kjøpt et Adobe Photoshop Lightroom-produkt, og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du laste ned installasjonsprogram fra denne siden.

Les før du laster ned Adobe Photoshop Lightroom

Last ned Adobe Photoshop Lightroom

Erstatning for andre produkter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installasjonsprogrammer:

Språk Mac OS X Windows
Alle Last ned  (727 MB) Last ned  (744 MB)

Oppdateringer:

macOS:

Windows:

Merk:

Merk: Lightroom 4 og 5 er ikke lenger offisielt støttede produkter: https://helpx.adobe.com/no/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html

Adobe Photoshop Lightroom 5

Språk Mac OS X Windows
Alle Last ned  (530 MB) Last ned  (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Språk Mac OS X Windows
Alle Kontakt kundestøtte Last ned (787,8 MB)