Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2021, 2020

Last ned installasjonsprogrammer for Adobe Photoshop Elements 2020 og 2021.

Les før du laster ned

Adobe Photoshop Elements 2021

For Windows

For macOS

Last ned 64-bits

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, spansk og svensk

Last ned

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Photoshop Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Adobe Photoshop Elements 2020

For Windows

For macOS

Last ned 64-bits

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Photoshop Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Ser du ikke versjonen din?

Lær hvordan du får tilgang til tidligere versjoner av apper uten abonnement.

Installere Adobe Photoshop Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Photoshop Elements for å installere programmet.