Last ned Adobe Premiere Elements | 2021, 2020

Last ned installasjonsprogrammer for Adobe Premiere Elements 2021, 2020.

Les før du laster ned

Adobe Premiere Elements 2021

For Windows

For macOS

Last ned 64-bits

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, spansk og svensk

Last ned

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Premiere Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Adobe Premiere Elements 2020

For Windows

For macOS

Last ned 64-bits

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Premiere Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Ser du ikke versjonen din?

Lær hvordan du får tilgang til tidligere versjoner av apper uten abonnement.

Installer Adobe Premiere Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Adobe Premiere Elements for å installere programmet.