Kan jeg installere Adobe-applikasjonen min på en annen datamaskin?

Med din egen lisens kan du installere Adobe-applikasjonen din på mer enn én datamaskin, logge på (aktivere den) på to datamaskiner, men kun bruke den på én datamaskin om gangen.

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere Adobe-applikasjonen min på?

installer applikasjonene dine på mer enn én datamaskin

Installer på mer enn 2

Du kan installere applikasjonen dine på to eller flere datamaskiner.

Forbli pålogget på 2

Du kan forbli pålogget på applikasjonen på opptil to datamaskiner.

Bruk på 1

Du kan bruke applikasjonen din bare på én datamaskin om gangen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruksvilkårene.

Hvor kan jeg laste ned applikasjonen?

Her er nedlastingskoblingene. (Vi tilbyr installasjonsprogram bare for de nåværende applikasjonene våre.)

Leter du etter en eldre applikasjon? Hvis du kjøpte applikasjonen direkte fra Adobe, kan du kanskje laste den ned fra kontoen din.

Hvordan logger jeg av en applikasjon?

Hvis du trenger å logge av en applikasjon slik at du kan bruke den på en annen datamaskin, åpner du applikasjonen og velger et av disse alternativene:

• Hjelp > Logg av
  • Hjelp > Deaktiver

For mer informasjon, se Logge på for å aktivere Adobe-applikasjoner.

Hva om den gamle datamaskinen min ikke lenger er tilgjengelig?

Hvis du ikke har tilgang til den gamle datamaskinen din (eller harddisken har krasjet), kan du logge av applikasjonen fra kontoadministrasjonssiden. Når du er logget av, kan du logge på applikasjonen på en annen datamaskin.