Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å finne og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjonene dine. Vi tilbyr installasjonsprogrammer for de aktive applikasjonene våre samt forrige større versjon av hver applikasjon.

Slik installerer du tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

For å beholde applikasjonsinnstillingene dine må du avinstallere den nåværende versjonen før du installerer forrige versjon. Når du blir spurt om du vil beholde innstillingene dine, velger du Behold.

Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

CCDA på Windows-oppgavelinjen
Ikonet for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på Windows-oppgavelinjen

CCDA Mac
Ikonet for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på macOS-menylinjen

Bla ned til applikasjonen du vil installere, og klikk på Flere handlinger-ikonet  ved siden av applikasjonen.

Flere handlinger

Klikk på Andre versjoner i rullegardinlisten.

andre-versjoner

I listen som vises, finner du versjonen av applikasjonen du vil installere, og klikker på Installer.

Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Du blir bedt om å fortsette installeringen. Når du har bekreftet, begynner installeringen av applikasjonen.

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Slik beholder du tidligere versjoner av applikasjonen din

Når du installerer en ny versjon av en Creative Cloud-applikasjon, fjernes forrige versjon som standard. Du kan imidlertid angi at forrige versjon skal beholdes.
 Enterprise-brukere: Hvis organisasjonen din har deaktivert automatiske oppdateringer, vil ikke alternativet for automatisk oppdatering være tilgjengelig i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Velg Konto-ikonet øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og velg deretter Innstillinger.

Åpne Innstillinger.

Velg Applikasjoner-fanen i sidefeltet og aktiver alternativet for automatisk oppdatering.

Aktivere automatisk oppdatering

Finn applikasjonen du leter etter.

Finn applikasjonen

Klikk på Avanserte innstillinger, og deaktiver alternativet Fjern eldre versjoner i hurtigmenyen.

Fjern eldre versjoner av en applikasjon