Logg på for å aktivere Creative Cloud-applikasjonene dine og koble dem til brukerlisensen.

1. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet som beskrevet nedenfor.

• Windows: Gjør ett av følgende:
      • Dobbeltklikk på Adobe Creative Cloud-ikonet  på skrivebordet.
      • Klikk på Start > Adobe Creative Cloud.
      • Klikk på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen.
    • macOS: Gjør ett av følgende:
      • Velg Finder > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klikk på Creative Cloud-ikonet  på menylinjen.

Merk:

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke er installert på datamaskinen, kan du få informasjon her om hvordan du laster ned og installerer det.

2. Oppgi Adobe ID (vanligvis e-postadressen) og passordet ditt i dialogboksen Logg på, og klikk deretter på Logg på.

Creative-Cloud-app-sign-in-panel

Når du har logget på, aktiveres automatisk alle installerte Creative Cloud-applikasjoner som er knyttet til Adobe ID-en din.

1. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett.

2. Åpne en Creative Cloud-applikasjon som er installert på datamaskinen.

3. Velg Hjelp > Logg på, og klikk deretter på Logg på nå.
    (Hvis dette alternativet er nedtonet, eller det står Logg av (din Adobe ID), er du allerede pålogget.)

4. Skriv inn Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord, og klikk på Logg på.

Når du er pålogget, aktiveres også alle installerte Creative Cloud-applikasjoner som er knyttet til Adobe ID-en din.