Logg på for å aktivere Creative Cloud-applikasjonene dine og koble dem til brukerlisensen.

Logg på fra en Creative Cloud-applikasjon

1. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett.

2. Åpne en Creative Cloud-applikasjon som er installert på datamaskinen.

3. Velg Hjelp > Logg på, og klikk deretter på Logg på nå.
    (Hvis dette alternativet er nedtonet, eller det står Logg av (din Adobe ID), er du allerede pålogget.)

4. Skriv inn Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord, og klikk på Logg på.

Når du er pålogget, aktiveres også alle installerte Creative Cloud-applikasjoner som er knyttet til Adobe ID-en din.

Fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klikk på det nedtonede Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller i Dock (macOS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet åpnes, er du allerede logget på.)

2. Skriv inn Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord, og klikk på Logg på.

Når du er pålogget, aktiveres automatisk alle installerte Creative Cloud-applikasjoner som er knyttet til Adobe ID-en din.