En eller flere av følgende problemer oppstår i Edge Animate CC, versjon 3.0:

• Det vises en tom skjerm ved oppstart som bare viser den øverste menyen i stedet for startsiden.
  • Scene- og innlimingsområdet vises ikke når du oppretter et dokument (Fil > Ny) eller åpner et eksisterende dokument. Det vises heller en tom skjerm.
  • Utdataene er tomme når du publiserer innhold.
  • Det oppstår en feil når du skrubber tidslinjen eller utfører handlinger:
timeline_error

Løsning

1. Lukk Edge Animate.

2. Åpne vertsfilen i et tekstredigeringsprogram og legg til følgende:

127.0.0.1 localhost

Du finner vertsfilen på følgende steder:

• Mac OS X -  /etc/hosts
    • Win -  %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts

Merk:

Sørg for at du åpner Notepad som administrator når du skal redigere filen med Notepad på Windows, slik at du kan lagre filen.

Hvis den ovennevnte linjen finnes i vertsfilen, må du sørge for at den er uten kommentarer.

3. Lagre filen. Påse at filendelsen ikke endrer seg ved lagring.

4. Start datamaskinen på nytt for at endringene i vertsfilen skal tre i kraft.

5. Åpne Edge Animate.

Tilleggsinformasjon

Dette problemet oppstår som følge av en feil i oppslaget for loopback-adresser.