Problem: Edge Animate henger seg opp når det er bak nettverkets brannmur

Edge Animate CC-versjon 2.0.0.250 og 2.0.1.2068 henger seg opp periodevis når du bruker dem bak nettverkets brannmur.

Løsning

Angi en proxy-serverinnstilling som gjenspeiler brannmurens proxy-innstillinger.

Konfigurer proxy-serverinnstillingen

Datamaskinen din har en definert proxy-serverinnstilling og proxy-portinnstilling hvis den er bak en brannmur. Denne innstillingen lar datamaskinen din få tilgang til Internett gjennom brannmuren. Instruksjonene nedenfor viser til proxy-serverinnstillingen som proxyserver og portnummeren for denne serveren som proxyport.

Mac OS:

1. Åpne et Terminal-vindu.
  2. Velg Gå > Gå til mappe i Finder-programmet.
  3. Skriv /etc
    i dialogboksen
  4. Rediger launchd.conf-filen med et tekstredigeringsprogram dersom filen eksisterer. Du blir bedt om å oppgi ditt superbruker- eller administratorpassord. Som et alternativ kan du opprette filen i en egen katalog og deretter kopier den tilbake etter trinn 6.
  5. Skriv inn følgende i launchd.conf:

setenv http_proxy proxyserver:proxyport

Se avsnittet «Finne proxy-innstillingene» nedenfor for mer informasjon om å finne proxyserver- og proxyportinnstillinger.
  6. Lagre filen.
  7. Start datamaskinen på nytt.

Windows:

1. Åpne Filutforsker.
  2. Høyreklikk på Datamaskin og velg Egenskaper.
  3. Klikk på kategorien Avansert.
  4. Klikk på Miljøvariabler.
  5. Angi enten brukervariabelen (bare for kontoen til gjeldende bruker) eller systemvariabelen (for alle kontoene på den lokale maskinen):
    1. Klikk Ny.
    2. Variabelnavn: http_proxy
      Variabelverdi: proxyserver:proxyport

Se avsnittet «Finne proxy-innstillingene» nedenfor for mer informasjon om å finne proxyserver- og proxyportinnstillinger.

6. Klikk OK.
  7. Logg deg ut av datamaskinen din og logg på igjen.

Finne proxy-innstillingene

Hvis nettverksadministratoren ikke angir HTTP-proxy-innstillingene, kan du finne innstillingene på din lokale maskin.

Mac OS:

1. Åpne Systeminnstillinger og klikk på Nettverk.
  2. Velg din nettverkskontakt.
  3. Velg knappen Avansert nederst på skjermen.
  4. Velg kategorien Proxyer.
  5. Velg Webproxy (HTTP).
  6. Proxy-serveren er servernavnet før kolon-tegnet (:), og proxy-porten er tallet etter kolon

Windows:

1. Åpne Kontrollpanel og velg Alternativer for Internett.
  2. Velg kategorien Tilkoblinger.
  3. Velg knappen LAN-innstillinger nederst på panelet.
  4. Proxy-serveren er Adresse-innstillingen og proxy-porten er Port-innstillingen.

Tilleggsinformasjon

Hvis trinnene over ikke virker, er det sannsynlig at brannmurens hvitelistefil ikke er blitt konfigurert med riktige Adobe-servere. Se Creative Suite-distribusjon i bedrifter eller Creative Cloud-dokument for nettverksendepunkter for riktig serverliste.