Det vises en feil på velkomstskjermen når du åpner Edge Animate CC (2014-versjonen).

Følgende feilmelding vises på velkomstskjermen når du åpner Edge Animate CC (2014-versjonen):

notfound error_animate

Denne feilmeldingen vises også på Stage når du oppretter en ny fil (Fil > Ny).

stage

Tilleggsinformasjon

Edge Animate kobler til TCP-port 54321 internt. Du vil se den ovennevnte feilmeldingen på Stage dersom denne porten allerede brukes av et annet program.

Løsning

Påse at TCP-port 54321 er tilgjengelig for Edge Animate ved å utføre følgende trinn:

Windows:

1. Lukk Edge Animate.
  2. Gjennomgå alle prosessene og portene som for tiden er i bruk på datamaskinen. Bruk TCPView for å gjøre det. Last ned TCPView ved å klikke her.
  3. Åpne TCPView. Sorter portnummeret og se om 54321 står oppført. Hvis den er oppført, lukker du programmet som bruker porten.
  4. Åpne Edge Animate igjen.

Mac:

1. Lukk Edge Animate.
  2. Kjør følgende kommando i terminalvinduet for å finne ut om 54321-porten brukes av et annet program:
  3. lsof –n | grep 54321 | awk ‘{print $2}’

Denne kommandoen returnerer til prosess-IDen til programmet hvis et annet program bruker 54321. Skriv ned prosess-ID-en.

4. Kjør følgende kommandoe i terminalen for å finne prosessen som bruker porten.
  5. ps <process_ID_returned_in_the_previous_step>

6. Lukk eller avslutt prosessen som returneres av ovennevnte kommando.
  7. Åpne Edge Animate igjen.