Hvilken Edge Animate CC-versjon bruker du?

Jeg bruker Edge Animate CC 2014-utgaven

Finn Edge Animate CC (2014) i Creative Cloud-appen under delen Installerte apper, og klikk på Oppdater.

Creative Cloud-appen viser en melding om at oppdateringen er vellykket etter at oppdateringen er installert. I tillegg viser Om-feltet (Hjelp > Om på Wind; Edge Animate > Om på Mac) versjonen som Versjon 2014.1 etter en vellykket oppdatering.

Den nyeste oppdateringen til 2014-utgaven av Edge Animate CC (2014.1) erstatter Edge Animate CC 2014-utgaven. Hvis du for en eller annen grunn ønsker å installere Edge Animate CC 2014-utgaven, kan du laste ned installasjonsprogrammet på en av følgende nettsider:

Bruk Creative Cloud-appen hvis du ønsker å installere andre tidligere Edge Animate-versjoner. Gå til Finn nye apper-delen i appen, klikk på Filtere og versjoner, og velg Tidligere versjon. Finn Edge Animate i listen, klikk på rullegardinlisten og klikk deretter på versjonen du ønsker å installere.

Merk:

Den nyeste oppdateringen for 2014-utgaven av Edge Animate CC kan sameksistere med enhver tidligere versjon av Edge Animate.

Jeg bruker Edge Animate CC (3.0) eller eldre

Finn Edge Animate CC (2014) i delen Nye versjoner av installerte apper i Creative Cloud-appen, og klikk påPrøv/installer.