Tilgang til Creative Cloud for elever og studenter og lærere/forelesere mens skolen er stengt pga. COVID-19

Les mer om de oppdaterte tilbudene våre med utdanningsrabatt tilpasset dine behov.

Adobe tilbyr utdanningsrabatter og lisensieringsprogrammer ut fra behovene til studenter og utdanningsinstitusjoner.

• Nye institusjoner for høyere utdanning har nå mulighet til å kjøpe Adobe VIP-studentlisenspakken med et lavere minimumsantall og til redusert pris. For USA er for eksempel minimumsantallet 100 lisenser, og prisen har blitt satt ned til 142,00 USD per student per år. Utforsk alternativene.
  • Det tilbys alternativer for forlengelse for å hjelpe studenter som får fjernundervisning. Kontakt Adobe-representanten din eller en autorisert forhandler for å få vite mer eller be om en konsultasjon.
Merk:

Det er mulig å utrullere lisensiering med navngitte brukere i virtuelle miljøer, men delte enhetslisenser med Creative Cloud tillates ikke på nåværende tidspunkt. Finn ut mer om Adobes retningslinjer for virtualisering.

Bruk Adobe-ressursene for fjernundervisning til å engasjere fjernstudentene

Ved skoler og universiteter fortsetter man med fjernundervisning og hybridklasser, og vi ønsker i den forbindelse å gi en håndsrekning. Ta en titt på de kostnadsfrie ressursene våre for fjernundervisning, som innbefatter motiverende timeplaner, kurs, blogginnlegg og forespurte webinarer fra Adobe og samarbeidspartnerne våre.

Fortsett å lære og være kreativ

Hvis du ikke er innvilget tilgang til Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammer gjennom rettigheten du besitter, blir det vist en melding om prøveversjon når du åpner en applikasjon, og det vil være begrenset hvilke funksjoner du kan benytte. Du kan imidlertid øve deg på blant annet bilde- og videoredigering, grafisk design og UI-prototyper. Opprett en personlig Adobe ID med en annen e-postadresse enn den du bruker på skolen, for å benytte deg av disse kostnadsfrie funksjonene:

Publiser og del arbeidet ditt

Adobe Portfolio

Vi gir nyutdannede gratis tilgang til Adobe Portfolio i ett år. Dermed kan du lage alt fra ensides websider til komplette porteføljewebsider der du presenterer arbeidet ditt for potensielle arbeidsgivere. Register deg her for å være den første til å få beskjed om lanseringen.

Adobe Spark

Lag enkelt fantastiske bilder, videoer og websider som gjør inntrykk i vennekretsen, på lærerne dine eller fremtidige arbeidsgivere.

Besøk spark.adobe.com

Lag bilder, videoer og prototyper

Adobe Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom for mobile er drevet av den kraftige Adobe Photoshop-teknologien, og lar deg skape og dele bilder av profesjonell kvalitet fra telefon eller nettbrett.

iPhone | iPad | Android

Adobe Premiere Rush

Lag videoer i proff kvalitet på mobilenheter med innebygd kamerafunksjon. Rediger med brukervennlige verktøy for blant annet lyd og bevegelsesgrafikk, og del til sosiale kanaler som YouTube, Facebook og Instagram direkte fra applikasjonen.

iOS | Android

Adobe XD

Gjør ideene dine til virkelighet gjennom prototyper. Finn ut hvordan du designer og lager en elegant mobilapplikasjon eller webside – dette er en av ferdighetene som er mest etterspurt blant dagens arbeidsgivere.

Last ned Adobe XD

Skann og håndter PDF-filer på en enkel måte

Adobe Acrobat Reader

Med det ledende, gratis PDF-verktøyet Adobe Acrobat Reader kan du lese, kommentere, samarbeide på, signere og jobbe med de digitale dokumentene dine uansett hvor du er.

Datamaskin | iOS | Android

Adobe Scan

Skann og gjør om håndskrevet innhold og manuelt utfylte skjemaer til Adobe PDF-filer av høy kvalitet på en enkel måte. Del de skannede filene på e-post eller last dem opp til GDrive med gratisskanneren Adobe Scan, som du har med deg i lommen.

iOS | Android

Oppgradere til Creative Cloud

Du som er student eller lærer, kan spare mer enn 60 % på et personlig Creative Cloud-kjøp.

Se Vanlige spørsmål for studenter og lærere hvis du vil vite mer.

Bli med i samtalen

Hvis du vil samarbeide, stille spørsmål eller chatte med andre Creative Cloud- og Document Cloud-administratorer, kan du bruke Enterprise og Teams-fellesskapet. I fellesskapet kan du fritt stille spørsmål, dele og lære av kolleger i bransjen.