Bli medlem i et teams- eller enterprise-medlemskap: godta invitasjonen.

Godta e-postinvitasjonen

Hvis du vil ha tilgang til et teams- eller enterprise-medlemskap, må IT-administrator invitere deg. Umiddelbart etter at administratoren sender invitasjonen, vil du motta en e-post. Hvis IT-administratoren har sendt invitasjonen og du ikke finner e-posten, kan du be administratoren om å sende den på nytt.

1. Åpne e-posten, og klikk på Kom i gang.

Merk:

Hvis du ikke finner e-posten fra administratoren, kan du søke etter en e-post fra message@adobe.com eller med emnet “Bli med i arbeidsgruppen”. Hvis det ikke fungerer, kan du kontakte IT-administrator for å forsikre deg om at @adobe.com er hvitelistet.

2. På siden som åpnes, skriver du inn navnet ditt, oppretter et passord og velger landet ditt.

3. Klikk på Fortsett.

Merk:

Hvis du allerede har et Creative Cloud- eller Document Cloud-medlemskap, kan du ha mer enn ett medlemskap. Du kan for eksempel ha et medlemskap for enkeltpersoner og et arbeidsgruppe-medlemskap for firmaet ditt. Du kan også avbryte medlemskapet for enkeltpersoner uten at det koster noe og bli med i teams- eller enterprise-medlemskapet, ved å kontakte kundestøtte.

4. For å aktivere medlemskapet for arbeidsgrupper, logger du av Creative Cloud- eller Document Cloud-applikasjonen som allerede er installert på datamaskinen. Hvis du logger av en Document Cloud- eller Creative Cloud-applikasjon, deaktiveres alle Creative Cloud-applikasjoner som er knyttet til den Adobe ID-en på den datamaskinen.
    • Start en applikasjon, for eksempel Photoshop, og velg Hjelp > Logg av
    • Lukk applikasjonen, og start den deretter på nytt.
    • For å aktivere det nye medlemskapet ditt, velger du Hjelp > Logg på, og logger på med Adobe ID og passord.
    Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjoner, kan du se Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Creative Cloud-brukere kan eventuelt logge av og deretter logge på Creative Cloud med Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igjen.
    • For å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, klikker du på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS).

Merk:

Hvis du ikke har lastet ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, laster du det ned og installerer det fra siden Creative Cloud-skrivebordsprogram.

Ikonet for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    • I Creative Cloud-skrivebordsprogrammet klikker du på Logg av fra Profil-menyen.
    • I advarselen som vises, klikker du på Logg av på nytt for å bekrefte.
    • Påloggingsvinduet i Adobe vises. Logg på med Adobe ID og passord for å aktivere den nye medlemskapet.