Creative Cloud hjelper deg med å administrere ressursene dine, og tillater samarbeid og deling mellom brukere. Lagring er en kjernekomponent i dette Creative Cloud-tilbudet som sikrer at brukerne har tilgang til ressurser og relaterte tjenester til enhver tid. Alle ressurser som er lastet opp av en bruker, er knyttet til brukerkontoen.

Med Creative Cloud kan ressursene dine synkroniseres, og du har den nyeste versjonen tilgjengelig hvor som helst og på alle enheter. Creative Cloud bruker CreativeSync-teknologi for å synkronisere ressurser. Hvis du har tilgang til mer enn én lagringsplass med Adobe Creative Cloud, kan du spesifisere hvor ressursene skal synkroniseres til og fra.

Hvis du vil lære mer om lagring, kan du se Administrere enterprise-lagring.

VIKTIG: For å synkronisere ressurser, må du ha den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og Creative Cloud-mobilapplikasjonen installert. Forsikre deg også om at du har den nyeste versjonen av Creative Cloud for skrivebordsprogrammer, slik som InDesign, Photoshop eller Illustrator.

Brukere må angi synkroniseringsplasseringen i en av disse situasjonene:

• Organisasjonen har en Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester-plan i tillegg til en Creative Cloud for enterprise-plan.
  • Organisasjonen har flere forekomster av administrerte tjenester.

Merk: Brukere med Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester må være tilkoblet til organisasjonens nettverk, for eksempel i kontoret eller via VPN, for å koble til administrerte tjenester, da de er tilkoblet bak organisasjonens brannmur.

Datamaskin

Brukere som har tilgang til én eller flere planer med lagring eller tjenester, kan velge plasseringen de ønsker å synkronisere til med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, når de starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for første gang. Alternativt kan brukerne gå til Ressurser, klikke på Creative Cloud, og velge synkroniseringsplasseringen de vil bruke, fra Filsynkronisering.

Creative Cloud-synkroniseringsplasseringen er knyttet til Creative Cloud for enterprise, mens Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester er knyttet til navnet på synkroniseringsplasseringene.

Velg en synkroniseringsplassering

Det vises et varsel når du bytter mellom synkroniseringsplasseringer. Klikk Vis på Internett for å bla gjennom ressursene i en nettleser.

Melding om at synkroniseringsplasseringen er endret

Hver administrert tjenesteforekomst har en tilknyttet Creative Cloud Files-mappe (navn på administrert tjenesteforekomst).

Når du velger en bestemt administrert tjenesteforekomst, angir ikonet at synkronisering til andre administrerte tjenester- eller delte tjenester-plasseringer er midlertidig stanset.

Windows root: C:\Users\<brukernavn>\
Mac root: /Users/<brukernavn>/

Synkronisering er midlertidig stanset

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet benyttes også av brukere av Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester for å angi synkroniseringsplassering for biblioteker. Du trenger bare å angi synkroniseringsplasseringen én gang for alle Creative Cloud-applikasjonene som støtter Creative Cloud Libraries. Hvis du vil lære mer, kan du se Creative Cloud Libraries.

Angi synkroniseringsplasseringen for Biblioteker

Internett

Internett-opplevelsen for brukere med Creative Cloud for enterprise bestemmes av rettighetene som er knyttet til gruppene de tilhører.

Brukere av administrerte tjenester får en administrerte tjenester-nettopplevelse. Det blir informert om nettadressen til denne nettsiden som en del av installasjonsprosessen for administrerte tjenester. Brukere kan kontakte IT-administrator for å få mer informasjon.

Merk:

I Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, velger du Ressurser > [Synkroniseringsplassering] og klikker deretter på Vis på nettet for å åpne nettsiden i et nytt nettleservindu.

Nettopplevelsen

Mobilapplikasjoner

For mobilapplikasjoner blir brukere bedt om å velge en synkroniseringsplassering første gang de logger inn i applikasjon. Applikasjonen husker synkroniseringsplasseringen for alle etterfølgende forekomster som brukeren logger seg på. For å endre synkroniseringsplassering kan brukerne gå til Innstillinger > Min konto > Endre synkroniseringsplassering og velge plasseringen de vil bruke.

Creative Cloud-synkroniseringsplasseringen er knyttet til Creative Cloud for enterprise, mens Creative Cloud for enterprise med administrerte tjenester er knyttet til navnet på synkroniseringsplasseringene.

Velg synkroniseringsplassering

Klikk OK på varselet som indikerer at endringen bare gjelder for den aktuelle applikasjonen.

Klikk OK for å endre synkroniseringsplassering

Feilsøking: Hvis du ikke ser noen synkroniseringsplasseringer for de administrerte tjenestene og mener du bør ha tilgang, må du kontrollere at du er koblet til Internett og er pålogget bedriftsnettverket. Du må for eksempel ha en kabelbasert eller trådløs tilkobling til nettverket på kontoret. Tilkobling til bedriftsnettverket kan kreve tilkobling over VPN.