Hendelseslogger gir deg mer informasjon om feil som skjer når du konfigurerer Federated ID. Du kan se hendelsesloggen for hvilket som helst aktive domene som er konfigurert som Federated ID.

Bruk følgende fremgangsmåte for å vise hendelsesloggene for et domene i organisasjonen:

1. Logg på Admin Console og gå til Innstillinger > Identitet.

Identitet-siden viser en liste over domenene i organisasjonen.

2. Klikk på domenenavnet for å se hendelsesloggene.

Merk:

Hendelseslogger er bare tilgjengelige for aktive domener.

3. Gå til Hendelseslogger.

Fanen Hendelseslogger viser hendelseslogger for det valgte domenet.

Du kan filtrere listen over hendelser etter tid:

• (Standard) Siste 24 timer
    • Forrige uke
    • Forrige måned
    • Totalt

Eller etter type:

• (Standard) Alle hendelser
    • Feilhendelser

Du kan også sortere listen etter tid.

Merk:

Hendelseslogger er tilgjengelige for visning i Admin Console i 90 dager. Logger eldre enn 90 dager slettes fra serveren.

4. Klikk på hendelsestittelen i listen for å vise detaljer for en logghendelse.

Hendelseslogger