Feil  Beskrivelse
-175

Kan ikke installere tillegget: Det krever eskalerte rettigheter. Klikk her for mer informasjon og prøv på nytt.

Tillegg omtales ofte også som utvidelser. De installeres av et verktøy for installasjon avZXP-filereller av Creative Cloud-skrivebordsappen hvis det er kjøpt via Adobe Exchange. Du må ha administratorrettigheter for å kunne installere utvidelser.

Dette skjer hvis du ikke har administratorrettigheter for å installere programmer på datamaskinen, eller hvis du klikker på Nei eller Avbryt når du blir bedt om å skrive inn et administratorpassord. Skriv inn administratorpassordet hvis du blir bedt om det under installasjonen.

Løsning: Prøv å installere det på nytt. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer. Klikk på varslingsmeldingen når den vises. Skriv inn administratorpassordet hvis du blir bedt om det, og klikk på Ja i dialogboksen.
Alternativt klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange for å installere det på en annen måte.

-201

Kan ikke installere tillegget <addon-name>. Kontroller at tillegget er gyldig og nedlastet.

Kan ikke pakke ut ZXP-filen.

Løsning: Prøv å installere det på nytt. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.

Alternativt klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange for å installere det på en annen måte.

-402 Mislykket verifisering av signatur.

Løsning: Signer ZXP-filen på nytt ved å bruke det nyeste ZXPSignCmd-verktøyet.
-403, -411 Installasjonen av tillegget mislyktes fordi det ikke er kompatibelt med installerte Adobe-programmer.

Finner ingen kompatibel CC-app.

Løsning: Installer det kompatible CC-programmet før du installerer tilleggene. Når programmet er installert, kan du prøve å installere utvidelsen på nytt. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.
-407, -408 Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Et annet tillegg som kreves av dette tillegget, er ikke installert eller aktivert.

Løsning:
Kontroller hvilke utvidelser som må installeres først, ved å lese instruksjonene for utvidelsen du prøver å installere. Installer den nødvendige utvidelsen. Deretter installerer du denne utvidelsen på nytt. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.
-412 Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Et tillegg med samme navn er allerede installert.

Løsning: Kontroller at utvidelsen du allerede har installert, er den du trenger. Hvis det er et annet produkt med samme navn, og du vil installere det som er tilgjengelig gjennom Min Exchange, må du avinstallere det installerte produktet og deretter installere det på nytt gjennom Min Exchange. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.
-418 Kan ikke installere tillegget <addon-name>: En nyere versjon av dette tillegget er allerede installert.

Løsning:
Hvis du vil installere den spesifikke versjonen som tilbys gjennom Min Exchange, må du fjerne den nyere versjonen du allerede har installert. Deretter installerer du den eldre versjonen på nytt via Min Exchange. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den allerede er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.

-456

Sak 1: Du må lukke de relevante CC-appene for å fullføre installasjonen av tillegget. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon.

Sak 2: Du må lukke det kompatible Adobe-programmet for å fullføre installasjonen av tillegget. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon.

Løsning: Avslutt eventuelle kompatible CC-programmer som kjører. Installasjonen gjenopptas automatisk etter et par minutter.

-458 Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Ingen av de nødvendige Adobe-programmene er installert.

Løsning: Installer minst ett CC-program som støtter denne utvidelsen (tillegget). Installasjonen gjenopptas automatisk etter et par minutter. Hvis utvidelsen ikke installeres automatisk i programmet, må du installere denne utvidelsen på nytt fra delen Min Exchange. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.

Alternativt klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange.
-459 Installasjonen av tillegget <addon-name> mislyktes fordi det ikke er kompatibelt med installerte Adobe-programmer. Se delen Kompatibilitet ved å klikke her.

Løsning:
Kontroller kravene for denne utvidelsen, og last ned og installer en kompatibel versjon av et CC-program. Installasjonen gjenopptas automatisk etter et par minutter. Hvis utvidelsen ikke installeres automatisk i programmet, må du installere den på nytt fra delen Min Exchange. Gå til Min Exchange og finn utvidelsen. Hvis den allerede er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.

Alternativt klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange.

-1xx

(-152,-154, -155, -156, -157, -158, -160, -161, -162, -163, -164, -165, -168, -169, -171, -172, -176, -178, -179)

Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Det har oppstått en filoperasjonsfeil under installasjonen av tillegget.

Løsning: Utvidelsen (tillegget) er skadet. Prøv å laste den ned på nytt. Hvis du vil installere den på en annen måte, klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange eller kontakter Adobe Exchanges nettforum for å få hjelp.
-2xx

(-251, -252, -253, -254, -255, -256, -257, -259, -260, -261, -265, -266, -267, -268, -269, -270, -271, -272)

Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Det har oppstått en filoperasjonsfeil under installasjonen av tillegget.

Kan ikke analysere filen.
Løsning Utvidelsen (tillegget) er skadet. Last den ned på nytt. Hvis du vil installere den på en annen måte, klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange eller kontakter Adobe Exchanges nettforum for å få hjelp.

-5xx

(-500, -501, -502, -503, -504, -505, -506, -507, -508, -508, -509)

Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Oppdatering av databasen mislyktes. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon.

Løsning: Utvidelsen (tillegget) er skadet. Last den ned på nytt. Hvis du vil installere den på en annen måte, klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange eller kontakter Adobe Exchanges nettforum for å få hjelp.

-6xx

(-601, -602, -603, -604, -651, -652, -653)

Kan ikke installere tillegget <addon-name>: Validering av lisensen på nettet mislyktes.

Løsning: Utvidelsen (tillegget) er skadet. Last den ned på nytt. Hvis du vil installere den på en annen måte, klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange eller kontakter Adobe Exchanges nettforum for å få hjelp.
0

Løsning: Installasjonsprogrammet gjør tre forsøk. Hvis alle de tre forsøkene er mislykket, kan du prøve å installere den på nytt fra delen Utvidelser. Gå til Mine utvidelser og finn utvidelsen. Hvis den allerede er installert, klikker du på Avinstaller. Vent i ca. to minutter til fjerningen er fullført, og klikk deretter på Installer.

Hvis installasjonen er mislykket, klikker du på koblingen Installasjonsproblemer i Min Exchange for å installere utvidelsen på en annen måte eller kontakter Adobe Exchanges nettforum for å få hjelp.

MXI-filen er ugyldig. Utvidelsen er ikke installert. Extension Manager samsvarer ikke med versjonen til Adobe-appen. Det kan skje hvis du for eksempel bruker Extension Manager CS6 til å installere en CC-kompatibel utvidelse.

Løsning: Kontroller kompatibilitetsinformasjonen som er publisert på utvidelsensstartsidepå Exchange-nettstedet. Kontroller at utvidelsen er kompatibel med den spesifikke Adobe-appen du bruker.