Question

How to create c:page and jcr:content nodes by using the AEM API?

Answer

Create a page by using the PageManager.create(String parentPath, String pageName, String template, String title, boolean autoSave) method. For more information, see https://docs.adobe.com/docs/en/cq/5-6-1/javadoc/com/day/cq/wcm/api/PageManager.html.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet