Avvikling av ContentCal

ContentCal blir avviklet fra og med 31. mars 2023. Denne veiledningen gir svar på de vanligste spørsmålene om avviklingen av ContentCal.

ContentCal kalles nå Innholdsplanlegger i Adobe Express. I tillegg til noen av de kjente og kjære ContentCal-funksjonene har innholdsplanleggeren flere tusen unike maler du kan bruke som en hjelp til å lage og dele innhold.

Tilgangen til ContentCal stoppes 31. mars 2023.

Adobe Express er en Adobe-applikasjon du kan bruke til å lage og dele enestående innhold. Velg blant tusenvis av profesjonelt utformede maler og ressurser for å komme i gang med å lage innhold til sosiale medier, logoer, flygeblader og mer.

Du finner de mest populære funksjonene fra ContentCal i Innholdsplanlegger. Foreløpig er imidlertid denne funksjonen best egnet for bruk av enkeltpersoner og små bedrifter.

Vi utvikler stadig nye funksjoner for å støtte større team og byråer med Innholdsplanlegger, og for å bringe all funksjonalitet til mobilenheter.

Adobe Express er gratis, med mulighet for å oppgradere til en Premium-versjon. Du finner planene og prisene her. Du kan spare penger på premium-abonnementet sammenlignet med ditt nåværende ContentCal-abonnement hvis verktøyene for sosiale medier i Adobe Express oppfyller kravene dine.

Innholdsplanleggeren har ulike funksjoner som foreløpig er best egnet for bruk av enkeltpersoner og små bedrifter.

Funksjoner for større team og byråer kommer snart.

Nei. Du må registrere deg for å bruke Adobe Express. ContentCal-kontoen din forblir aktiv frem til 31. mars 2023, med mindre du avslutter den.

Nei, faktureringen din oppdateres ikke automatisk. Send en e-post til ccalspio@adobe.com for å oppdatere faktureringen og avslutte ContentCal-kontoen din før 31. mars 2023.

Nei, du må laste ned innleggene dine manuelt og lagre dem på enheten din før du laster dem opp på nytt til Adobe Express. Gå til hjelpeveiledningen vår for å finne ut mer.

Merk:

Innholdet og kontoinformasjonen din for ContentCal vil bli slettet 31. mars 2023, og dette vil ikke kunne gjenopprettes.

Nei, du kan ikke gjøre noen endringer i ContentCal-planen din fra nå og fram til avviklingen.

Innstillinger eller data for ContentCal-kundekontoer blir ikke overført til Adobe Express. Alle integrasjoner oppheves 31. mars 2023.

Du blir ikke fakturert etter at tjenesten er avviklet 31. mars 2023. Du kommer til å få en proporsjonal refusjon hvis du har betalt for tilgang til ContentCal etter 31. mars 2023.

Ja. Du kan sende en e-post til ccalspio@adobe.com eller sende en melding på chat for å avslutte kontoen din og stoppe eventuelle ytterligere belastninger. Du beholder tilgangen fram til slutten av faktureringsperioden, forutsatt at den bare løper til 31. mars 2023.

Se det femte punktet under vilkårene for bruk her. Hvis du vil vite mer eller har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post på ccalspio@adobe.com eller sende oss en melding i chatten.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet