Adobe® Creative Cloud®-utvidelser er satt sammen for å installeres inn i applikasjoner ved å bruke Adobe Extension Manager.

MXI er et XML-skjema som bestemmer forskjellige egenskaper i en utvidelse. Dette dokumentet inneholder og beskriver XML-elementer som er definert i MXI-formatet for Creative Cloud.

Målapplikasjoner for utvidelser inkluderer:

• Dreamweaver®
  • Flash Professional®
  • Photoshop®
  • Illustrator®
  • InDesign®
  • InCopy®
  • Premiere Pro®
  • Prelude®
  • Captivate®

Extension Manager CC er kun kompatibel med Adobe Creative Cloud-applikasjoner. For å installere utvidelser til tidligere versjoner bruker du den versjonen av Extension Manager som hører til den versjonen som skal ha installasjonen. Alle elementer som finnes i MXI-filen og som ikke er støttet av et produkt hoppes over under installeringen.

Innhold