Bruk Elektronisk behandling av Flash Player-innstillinger for å endre Flash Player-innstillingene dersom du bruker Chrome eller Chromium-nettleser.

Vær oppmerksom på at du må bruke Flash Players kontrollpanel for å konfigurere oppdateringsinnstillingene dersom du har installert PPAPI-versjonen av Flash Player. Hvis du bruker Chrome, vil du motta de nyeste versjonene av Flash Player via Google Chromes oppdateringsmekanisme.