Flash Player er integrert med Google Chrome som en Pepper-plugin. Noen ganger er det nødvendig for utviklere å installere Content Debugger for Flash-innhold for å feilsøke koden. Disse instruksjonene viser hvordan du installerer og aktiverer Content Debugger for Flash-innhold.

Merk:

Hvis du har problemer med den innebygde Flash Player-pluginen i Chrome, rapporterer du saken til Google.

Installer Content Debugger for Flash Player-innhold.

1. Gå til https://www.adobe.com/no/support/flashplayer/debug_downloads.html og last ned installasjonsprogrammet til Content Debugger for innhold i aktuelt operativsystem (Mac OS eller Windows).

Hvis du installerer Content Debugger for Mac OS, bør du merke deg versjonsnummeret.

2. Gå videre med å installere Content Debugger for Flash Player.

Aktiver Content Debugger for Flash Player i Mac OS

1. Start Terminalprogrammet (/Programmer/Terminal).

2. I ledeteksten skriver du inn startkommandoen i følgende rekkefølge:

<path to chrome app> --ppapi-flash-path=<path to PPAPI plugin> --ppapi-flash-version=<PPAPI Version Installed>

Eksempel:

/Applications/Google\ Chrome.app/Contents/MacOS/Google\ Chrome --ppapi-flash-path=/Library/Internet\ Plug-Ins/PepperFlashPlayer/PepperFlashPlayer.plugin --ppapi-flash-version=19.0.0.185

3. For å bekrefte at Chrome bruker Content Debugger, går du inn på http://helpx.adobe.com/no/flash-player.html.

4. Klikk på Sjekk nå.

5. Dette resultatet indikerer at feilsøkingsversjonen er i bruk:

Systeminformasjonen din
    Din Flash-versjon 19.0.0.185 (feilsøkingsversjon)
    Navnet på nettleseren din Google Chrome (PPAPI)
    Ditt operativsystem (OS) Macintosh (OSX)

Aktiver Content Debugger for Flash Player i Windows

1. Start Chrome

2. Skriv inn følgende i adressefeltet og trykk Enter: chrome://plugins

3. Klikk på Detaljer og scroll ned til Flash-delen.

4. Deaktiver den innebygde Pepper-versjonen ved å klikke på Deaktiver.Den innebygde versjonen er plassert i programfilkatalogen.

5. For å bekrefte at Chrome bruker Content Debugger, starter du Chrome og går inn på http://helpx.adobe.com/flash-player.html.

6. Klikk på Sjekk nå.

7. Dette resultatet indikerer at feilsøkingsversjonen er i bruk:

Systeminformasjonen din
    Din Flash-versjon 19.0.0.185 (feilsøkingsversjon)
    Navnet på nettleseren din Google Chrome (PPAPI)
    Ditt operativsystem (OS) Windows (Windows 7)