Mac OS

  1. Velg Firefox > Verktøy > Programtillegg.

    Velg Verktøy, Programtillegg
    Åpne dialogboksen Programtillegg.

  2. Velg Programtillegg.

  3. De etter Shockwave Flash (et annet navn på Flash Player) i listen over programtillegg, og kontroller statusen som vises til høyre for programtilleggets navn.

    Kontroller statusen til Shockwave Flash
    Shockwave Flash er deaktivert.

  4. Velg Alltid aktiver.

    Velg Alltid aktiver
    Aktiver programtillegget.

  5. Lukk dialogboksen.

Windows

  1. Velg Firefox > Verktøy > Programtillegg.

    Velg Verktøy, Programtillegg
    Åpne dialogboksen Programtillegg.

  2. Velg Programtillegg.

  3. De etter Shockwave Flash (et annet navn på Flash Player) i listen over programtillegg, og kontroller statusen som vises til høyre for programtilleggets navn.

    Kontroller statusen til Shockwave Flash
    Shockwave Flash er deaktivert.

  4. Velg Alltid aktiver.

    Velg Alltid aktiver
    Aktiver programtillegget.

  5. Velg dialogboksen.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet