Finn ut hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Opera-nettleseren for Mac og Windows.

Aktivere i Mac OS og Windows

1. Åpne Opera.

2. Skriv opera://settings/content/flash?search=flash i adresselinjen.

Søk etter Flash
  3. På opera://innstillinger/innhold/flash-siden, må du sørge for at Tillat at nettsteder kjører Flash-alternativet er aktivert, hvis ikke, bytt bryteren for å aktivere den.

La nettsteder få kjøre Flash
  4. Naviger til siden som har Flash-innhold.

Plug-in blokkert

1. Du vil se ikonet  øverst til høyre på adresselinjen.

2. Klikk på ikonet  for å vise en undermeny.

3. Klikk på Kjør plugin-modulen denne gangen for å tillate at Flash-innhold kjøres bare en gang på den siden.

Klikk for å aktivere

1. Du kan se  eller -ikoner i stedet for Flash-innhold.

2. Klikk på ikonet for å vise en flyt-dialogboks.

3. I undermeny-dialogen klikker du på Tillat for å tillate at Flash-innhold kjøres på den siden.

Tillate at Flash-innhold kjøres på siden
    Tillate at Flash-innhold kjøres på siden