Finn ut hvordan du aktiverer Adobe Flash Player for bruk i Opera-nettleseren for Mac og Windows.

Aktivere i Mac OS og Windows 

  1. Åpne Opera.

  2. Skriv opera://settings på adresselinjen.

    step2
  3. På siden med innstillinger skriver du Flash i søkefeltet.

    step3
  4. Klikk på knappen ved siden av Tillat at sider kjører Flash

    step4
  5. Klikk på Administrer unntak .

    step5
  6. På skjermen Flash-unntak angir du nettstedsdomenet og velger Tillat. Når du er ferdig med å legge til
    nettsteder, klikker du på Ferdig.

    step6
  7. Oppdater nettleserfanen eller start nettleseren på nytt.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet