I denne trinnvise veiledningen får du informasjon om hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Safari.

Sjekk Safari-versjon på din Mac

Før du starter, sjekker du versjonen av Safari som kjører på din Mac. Velg Safari > Om Safari for å vise versjonsnummeret.

For Mac OS X 10.11, macOS 10.12 og nyere

1. Start Safari, og velg Safari > Innstillinger.

Angi Safari-innstillinger
    Angi Safari-innstillinger
  2. Klikk på Nettsider-fanen og rull ned til Plugin-moduler-delen. Finn inngang for Adobe Flash Player.

Finne inngang for Adobe Flash Player
    Finne inngang for Adobe Flash Player
  3. Klikk i avmerkingsboksen for å aktivere Flash Player.

Aktivere Flash Player
    Aktivere Flash Player
  4. Velg innstillingen du vil bruke for Flash Player når du besøker andre nettsteder.

Velge et fritt valgt alternativ
    Velge et fritt valgt alternativ
  5. Du kan konfigurere Flash for individuelle nettsteder (domener). Velg et nettsted som er oppført i dette vinduet, og velg deretter Spør, Av eller .

La nettsider bruke plugin-modulen
    La nettsider bruke plugin-modulen
  6. Avslutt Innstillinger etter at du er ferdig med å konfigurere Flash Player.

7. Oppdater nettleseren.

For Mac OS X 10.10

1. Start Safari, og velg Safari > Preferanser.

Angi Safari-innstillinger
    Angi Safari-innstillinger

Merk:

Hvis Safari vises i fullskjermmodus, så kan du dra musepekeren over toppen av nettleserskjermen for å se menyen.

2. Klikk kategorien Sikkerhet. Påse at Aktiver JavaScript og Tillat plugin-moduler velges. Klikk på Innstillinger for plugin-moduler.

Safari 10.0
    Sikkerhetsinnstillinger for Safari 10.0

3. Velg Adobe Flash Player.

adobe-flash-player-settings

Gå til menyen Besøk på andre nettsteder, velg og klikk deretter på Ferdig.

setting-on-and-off
  4. Gå til hvert nettsted på listen og velg

safari-step
  5. Klikk på Ferdig for å lagre endringene.