I denne trinnvise veiledningen får du informasjon om hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Safari.

Sjekk Safari-versjon på din Mac

Før du starter, sjekker du versjonen av Safari som kjører på din Mac. Velg Safari > Om Safari for å vise versjonsnummeret.

For OS X 10.11, macOS 10.12 og nyere

1. Start Safari, og velg Safari > Innstillinger.

Angi Safari-innstillinger
    Angi Safari-innstillinger
  2. Klikk på Nettsider-fanen og rull ned til Plugin-moduler-delen. Finn inngang for Adobe Flash Player.

Finne inngang for Adobe Flash Player
    Finne inngang for Adobe Flash Player
  3. Klikk på avmerkingsboksen for å aktivere Flash Player.

Aktivere Flash Player
    Aktivere Flash Player
  4. For Ved bruk av andre nettsider-innstillingen, velger du alternativet med valg: Spørs, Av eller På.

Velge et fritt valgt alternativ
    Velge et fritt valgt alternativ
  5. Flash kan også konfigureres for individuelle nettsider (domener).  For hver nettside som vises i La nettsider bruke denne plugin-modulen med innstillingene nedenfor:-delen, velg: Spør, Av eller .

La nettsider bruke plugin-modulen
    La nettsider bruke plugin-modulen
  6. Avslutt Innstillinger etter at du er ferdig med å konfigurere Flash Player.

For OS X 10.10

1. Start Safari, og velg Safari > Preferanser.

Angi Safari-innstillinger
    Angi Safari-innstillinger

Merk:

Hvis Safari vises i fullskjermmodus, så kan du dra musepekeren over toppen av nettleserskjermen for å se menyen.

2. Klikk kategorien Sikkerhet. Påse at Aktiver JavaScript og Tillat plugin-moduler velges. Klikk på Innstillinger for plugin-moduler.

Safari 10.0
    Sikkerhetsinnstillinger for Safari 10.0

3. Velg Adobe Flash Player.

adobe-flash-player-settings

Fra menyen Besøk på andre nettsteder , velger du På og klikker deretter på Ferdig.

setting-on-and-off
  4. For hver nettside som vises i kisten over åpne webomårder velger du På i menyen til høyre.

safari-step

For OS X 10.8 og 10.9

1. Start Safari, og velg Safari > Innstillinger.

Velg Safari > Valg

Merk:

Hvis Safari vises i fullskjermmodus, så kan du dra musepekeren over toppen av nettleserskjermen for å se menyen.

2. Klikk kategorien Sikkerhet. Påse at Aktiver JavaScript og Tillat plugin-moduler velges. Klikk på Administrer innstillinger for nettsted

Sikkerhetsinnstillinger
    Sikkerhetsinnstillinger for Mac OS X 10.8 og 10.9

3. Velg Adobe Flash Player.

Fra menyen Besøk på andre nettsteder , velger du Tillat.

Velg Adobe Flash Player

For OS X 10.6 og 10.7

1. Velg Safari > Valg.

Velg Safari > Valg

Merk:

Hvis Safari vises i fullskjermmodus, så kan du dra musepekeren over toppen av nettleserskjermen for å se menyen.

2. Kontroller at Tillat Java og Tillat alle andre plugin-moduler er aktivert i sikkerhetskategorien.

Sikkerhetsinnstillinger
    Plugin-moduler og JavaScript er aktivert.

3. Lukk Valg-vinduet.