Oversikt

De nyeste versjonene av Adobe Flash Player på plattformene Windows og MAC OS kan se etter oppdateringer jevnlig, og installere dem for deg. Av sikkerhetshensyn bør du alltid sørge for at du installerer den nyeste versjonen av Adobe Flash Player.

Endre oppdateringsinnstillingene

Du kan endre måten Flash Player oppdateres på, ved å høyreklikke på rikt medieinnhold i nettleseren og velge Globale innstillinger i kontekstmenyen. I popup-vinduet som vises, velger du kategorien Avansert og så et alternativ under Oppdateringer.

Flash Player-innstillinger
Kategorien Avansert i Windows
Kategorien Avansert (Windows)

Kategorien Avansert i Mac OS
Kategorien Avansert (Mac OS)

I Windows kan du også endre innstillingen i kontrollpanelet. Dobbeltklikk på Flash Player, klikk på fanen Avansert og velg deretter et alternativ under Oppdateringer.

I Mac OS kan du også gå til Systemvalg og dobbeltklikke på Flash Player-ikonet.

Endringer i oppdateringsvalgene

Oppdateringsvalgene har endret seg etter lanseringen av Flash Player 11.3.

Velg dette alternativet hvis du vil at oppdateringer skal lastes ned og installeres automatisk. Dette alternativet gir den beste beskyttelsen av systemet.

Viktige sikkerhetsoppdateringer installeres automatisk uten forvarsel.

Adobe vil forsøke å gi deg beskjed om planlagte oppdateringer før de installeres automatisk. Planlagte oppdateringer kan inneholde forbedringer og mindre viktige sikkerhetsoppdateringer. Du har muligheten til å laste ned planlagte oppdateringer omgående fra Adobe.com og installere dem selv, uten å vente på automatisk installering.

Varsle meg for å installere oppdateringer

Adobe Flash Player ser etter oppdateringer med jevne mellomrom, og gir deg beskjed om tilgjengelige oppdateringer. Oppdateringene installeres kun når du velger dette.

Dette alternativet anbefales ikke. Adobe Flash Player ser aldri etter oppdateringer, så systemet er sårbart for sikkerhetsproblemer. Du må sjekke Adobes nettsted manuelt for å finne den nyeste versjonen av Flash Player.

Nylige endringer

For å lære mer om nye funksjoner og de siste endringene i Flash Player, klikker du her.

Sikkerhet

For å lære mer om de siste sikkerhetsreparasjonene for Flash Player, klikker du her.