Windows

1. Høyreklikk på datamaskinikonet på skrivebordet og klikk på Egenskaper.

Skrivebordsegenskaper
  2. Systemdetaljene vises på siden som dukker opp.

Grunnleggende informasjon om datamaskinen

I Internet Explorer, klikk på Innstillinger-ikonet og klikk på Om Internet Explorer.

Klikk på Om Internet Explorer

Popup-vinduet viser versjonen av Internet Explorer.

Popup-rute Internet Explorer-versjon

I Mozilla Firefox, velg Firefox > Hjelp > Om Firefox.

1. Last ned Flash Player fra Adobes nettsted.
  2. Så lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.
  3. Godta lisensavtalen og følg instruksjonene på skjermen.
    Etter en vellykket installasjon, vil meldingen «Installasjon fullført» dukke opp på skjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Last ned og installer Flash Player.

Når du laster ned Flash Player, får du følgende feilmeldinger:

• Kan ikke koble til serveren
  • Kunne ikke laste ned metafil
  • Kunne ikke initialisere
  • Kan ikke laste hovedpakke
  • Finner ikke handlingsliste
  • Kunne ikke laste ned metafil
  • Kunne ikke initialisere
  • Sertifiseringsgodkjenning mislyktes
  • Ugyldig sertifikat
Last ned Flash Player fra denne lenken. Etter nedlastingen lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.

Trinn 1: Påse at du har aktivert Flash Player i nettleseren.

• Internet Explorer: Klikk på Innstillinger > Administrer tillegg. Påse at Shockwave Flash Object er aktivert. Hvis ikke, klikk Aktiver.
  • Mozilla Firefox: Klikk på Firefox > Utvidelser > Programtillegg.Påse at Shockwave Flash Object er aktivert. Hvis ikke, klikk Aktiver.
Trinn 2: Hvis du bruker Internet Explorer i Windows 7, dekativer Active X Filtering. Klikk på Innstillinger > Sikkerhet. Så, fjern merkingen for ActiveX Filtering. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Deaktivere ActiveX Filtering.

Hvis du ikke kan installere den nyeste versjonen av Flash Player, og du ønsker å tilbakestille til en tidligere versjon, kan du lære prosedyren for tilbakestilling ved å se denne videoveiledningen.

Alternativt, kan du lese denne artikkelen for å lære om tilbakestilling til en tidligere versjon.

Mac

Klikk på Mac-ikonet og så på Om denne Mac.

Systeminformasjonen vises på skjermen.

Klikk på Mac-ikonet og så på Om denne Mac

1. Last ned Flash Player via Adobe-området.
  2. Så lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.
  3. Godta lisensavtalen og følg instruksjonene på skjermen.
    Etter en vellykket installasjon, vil meldingen «Installasjon fullført» dukke opp på skjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Last ned og installer Flash Player.

Bruk samme Bruker-ID og passord som du bruker for å logge på Mac-maskinen.

Merk:

Brukernavnet og passordet er systembrukernavnet og -passordet du bruker for å logge på Mac-maskinen din. Det er ikke en Adobe-relatert ID eller Apple-ID-en (til bruk ved kjøp fra Apple Store).

Se Installere Flash Player på Power-PC-baserte Mac-maskiner. Denne siden har trinnvis fremgangsmåte for installering av Flash Player.

I Finder, gå til Datamaskin > Bibliotek > Internett-programtillegg.

Hvis installeringen av Flash Player var vellykket, vil mappen vise følgende filer:

• Flash Player.plugin
  • flashplayer.xpt
Hvis du ikke har disse filene, installer Flash Player igjen.

Hvis filene vises, men Flash Player ikke virker, kontroller at Flash Player er aktivert i Safari. Følg trinnene under:
  1. Klikk på Safari > Preferanser.

Klikk på Safari > Preferanser
  2. I Sikkerhets-fanen velger du Aktiver programtillegg og Aktiver JavaScript

I Sikkerhets-fanen velger du Aktiver programtillegg og Aktiver JavaScript

Kontakt Adobe

Start en diskusjon i Adobe Forums. Adobe-ansatte og Mest verdifulle deltakere (MVP-er) deltar på forumet.

1. På forumet, klikk på Logg på-knappen oppe i venstre hjørne.

Adobe-forumpålogging
  2. Hvis du ikke har en konto, klikk Opprett en Adobe-konto, og lag en konto ved å oppgi e-post-ID-en.

Opprett en Adobe-konto
  3. Start en diskusjon ved å utdype problemet du har. Legg til følgende informasjon i diskusjonen:

• Operativsystem (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac 10.5, 10.6, 10.7 eller 10.8)
    • Nettleser (Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari)
    Start en diskusjon

Android

Merk:

Denne OSS-delen inneholder prosedyrer for midlertidige løsninger. Adobe Flash Player for Android er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Google Play og Adobe støtter ikke Android-plattformen direkte. Installering av Adobe Flash på Android noe du gjør av eget skjønn. Ikke anse dette som informasjonen om at plattformen er støttet.

Android-brukere kan laste ned og installere generisk Flash Player fra Arkiverte versjoner av Flash Player-siden på Adobes nettsted. Hvis du vil lære mer om installasjonsprosedyren, besøk denne diskusjonssiden, som inneholder både instruksjoner og en YouTube-video. Klikk her for å se listen over støttede enheter.