Windows

Finn systeminformasjonen din (Windows XP, Windows Vista eller Windows 7)

1. Høyreklikk på datamaskinikonet på skrivebordet og klikk på Egenskaper.

Skrivebordsegenskaper
  2. Systemdetaljene vises på siden som dukker opp.

Grunnleggende informasjon om datamaskinen

Finn nettleserinformasjonen (Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome)

I Internet Explorer, klikk på Innstillinger-ikonet og klikk på Om Internet Explorer.

Klikk på Om Internet Explorer

Popup-vinduet viser versjonen av Internet Explorer.

Popup-rute Internet Explorer-versjon

I Mozilla Firefox, velg Firefox > Hjelp > Om Firefox.

Hvordan kan jeg installere Flash Player?

1. Last ned Flash Player fra Adobes nettsted.
  2. Så lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.
  3. Godta lisensavtalen og følg instruksjonene på skjermen.
    Etter en vellykket installasjon, vil meldingen «Installasjon fullført» dukke opp på skjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Last ned og installer Flash Player.

Jeg kan ikke laste ned Flash Player fra Adobes nettsted. Hvordan fikser jeg problemet?

Når du laster ned Flash Player, får du følgende feilmeldinger:

• Kan ikke koble til serveren
  • Kunne ikke laste ned metafil
  • Kunne ikke initialisere
  • Kan ikke laste hovedpakke
  • Finner ikke handlingsliste
  • Kunne ikke laste ned metafil
  • Kunne ikke initialisere
  • Sertifiseringsgodkjenning mislyktes
  • Ugyldig sertifikat
Last ned Flash Player fra denne lenken. Etter nedlastingen lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.

Jeg installerte Flash Player, men nettsteder med rikt media-innhold virker fremdeles ikke?

Trinn 1: Påse at du har aktivert Flash Player i nettleseren.

• Internet Explorer: Klikk på Innstillinger > Administrer tillegg. Påse at Shockwave Flash Object er aktivert. Hvis ikke, klikk Aktiver.
  • Mozilla Firefox: Klikk på Firefox > Utvidelser > Programtillegg.Påse at Shockwave Flash Object er aktivert. Hvis ikke, klikk Aktiver.
Trinn 2: Hvis du bruker Internet Explorer i Windows 7, dekativer Active X Filtering. Klikk på Innstillinger > Sikkerhet. Så, fjern merkingen for ActiveX Filtering. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Deaktivere ActiveX Filtering.

Hvordan tilbakestille til en tidligere versjon av Flash Player?

Hvis du ikke kan installere den nyeste versjonen av Flash Player, og du ønsker å tilbakestille til en tidligere versjon, kan du lære prosedyren for tilbakestilling ved å se denne videoveiledningen.

Alternativt, kan du lese denne artikkelen for å lære om tilbakestilling til en tidligere versjon.

Mac

Sjekk Mac-versjonen

Klikk på Mac-ikonet og så på Om denne Mac.

Systeminformasjonen vises på skjermen.

Klikk på Mac-ikonet og så på Om denne Mac

Hvordan installerer jeg nyeste versjon av Flash Player ?

1. Last ned Flash Player via Adobe-området.
  2. Så lukker du alle nettlesere og dobbeltklikker på filen du lastet ned.
  3. Godta lisensavtalen og følg instruksjonene på skjermen.
    Etter en vellykket installasjon, vil meldingen «Installasjon fullført» dukke opp på skjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Last ned og installer Flash Player.

Hva er Bruker-ID og passord som brukes for installering av Flash Player på Mac-maskinen min?

Bruk samme Bruker-ID og passord som du bruker for å logge på Mac-maskinen.

Merk:

Brukernavnet og passordet er systembrukernavnet og -passordet du bruker for å logge på Mac-maskinen din. Det er ikke en Adobe-relatert ID eller Apple-ID-en (til bruk ved kjøp fra Apple Store).

Hvordan installerer jeg Flash player på en Power-PC-basert Mac-maskin?

Se Installere Flash Player på Power-PC-baserte Mac-maskiner. Denne siden har trinnvis fremgangsmåte for installering av Flash Player.

Jeg installerte Flash Player, men nettsteder med rikt media-innhold virker fremdeles ikke? Hva skal jeg gjøre?

I Finder, gå til Datamaskin > Bibliotek > Internett-programtillegg.

Hvis installeringen av Flash Player var vellykket, vil mappen vise følgende filer:

• Flash Player.plugin
  • flashplayer.xpt
Hvis du ikke har disse filene, installer Flash Player igjen.

Hvis filene vises, men Flash Player ikke virker, kontroller at Flash Player er aktivert i Safari. Følg trinnene under:
  1. Klikk på Safari > Preferanser.

Klikk på Safari > Preferanser
  2. I Sikkerhets-fanen velger du Aktiver programtillegg og Aktiver JavaScript

I Sikkerhets-fanen velger du Aktiver programtillegg og Aktiver JavaScript

Kontakt Adobe

Jeg har fremdeles problemer med Flash Player. Hva skal jeg gjøre?

Start en diskusjon i Adobe Forums. Adobe-ansatte og Mest verdifulle deltakere (MVP-er) deltar på forumet.

1. På forumet, klikk på Logg på-knappen oppe i venstre hjørne.

Adobe-forumpålogging
  2. Hvis du ikke har en konto, klikk Opprett en Adobe-konto, og lag en konto ved å oppgi e-post-ID-en.

Opprett en Adobe-konto
  3. Start en diskusjon ved å utdype problemet du har. Legg til følgende informasjon i diskusjonen:

• Operativsystem (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac 10.5, 10.6, 10.7 eller 10.8)
    • Nettleser (Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari)
    Start en diskusjon

Android

Hvordan installerer jeg Flash Player på Android-enheter?

Merk:

Denne OSS-delen inneholder prosedyrer for midlertidige løsninger. Adobe Flash Player for Android er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Google Play og Adobe støtter ikke Android-plattformen direkte. Installering av Adobe Flash på Android noe du gjør av eget skjønn. Ikke anse dette som informasjonen om at plattformen er støttet.

Android-brukere kan laste ned og installere generisk Flash Player fra Arkiverte versjoner av Flash Player-siden på Adobes nettsted. Hvis du vil lære mer om installasjonsprosedyren, besøk denne diskusjonssiden, som inneholder både instruksjoner og en YouTube-video. Klikk her for å se listen over støttede enheter.